Area Sales Manager

Du får vide rammer til at skabe vækst på Sjælland

Selvstændigt ansvar fra planlægning af salgsindsats til ordren er i hus

Er du klar til at tage næste karriereskridt? Vil du ´bygge’ videre på din salgserfaring og tage ansvar for udvikling af dit eget område? Vil du kombinerer din gode tekniske forståelse med din lyst til at skabe gode resultater?

Så, får du muligheden som Area Sales Manger, hvor du med afsæt i den overordnede salgsstrategi, selv udarbejder dine konkrete salgsindsatser og gennemfører dem. Omdrejningspunktet er at udnytte Klingspors leveranceevne og sælge virksomhedens kvalitetsprodukter til en bred kundeportefølje.

Med udgangspunkt fra din egen adresse får du ansvaret for at vækste det sjællandske marked. Dine kunder er f.eks. fremstillingsvirksomheder indenfor metal- og træindustrien og entreprenører i byggebranchen. Du får vide rammer til selv at udvælge kundeemner og planlægge dine aktiviteter. Din hverdag kommer til bestå af en afvekslende kombination af, at

  • Planlægge og bearbejde markedspotentialet systematisk
  • Gennemføre salgsbesøg hos nuværende og nye kunder
  • Demonstrere fordelene ved Klingspors produkter, produktprøvning og forhandling
  • Rapportere indsatser og resultater i CRM

Du får reference til den nordiske salgschef, som du har mulighed for at invitere med til kundemøder eller søge sparring hos efter behov. Du bliver en del af et succesfuldt salgsteam og en intern organisation, der bakker dig op. Dine kolleger møder du til salgsmøderne og ved fælles virksomhedsarrangementer.


Du motiveres af at nå dine mål og har allerede relevant salgserfaring

Vi forstiller os, at du har en god teknisk forståelse, som gør det nemmere for dig, at forstå både produkter og kunder. Du har succes i en salgsrolle, hvor du sælger til industrien. Om du har din salgserfaring fra en producent eller en forhandler/grossist er ikke afgørende.

Det vigtigste er, at du motiveres af friheden i jobbet, kundekontakten og succesen i at levere gode salgsresultater. Du er ambitiøs og spotter forretningsmuligheder, når du ser dem. Din åbne og opsøgende tilgang gør, at du er i øjenhøjde med både de folk som bruger dine løsninger, værkføreren og category manageren.

Du er frisk på nye tiltag og trives i en hverdag med god og direkte dialog. Du har styr på dine ting, er selvstændig og parat til denne mulighed.


Næste karriereskridt i et marked med potentiale og i et dygtigt engageret team

Du tilbydes et job, hvor målet er klart, og potentialet er stort. Med frihed under ansvar får du mulighed at drive og vækste dit eget distrikt, og dermed udvikle din karriere. Du får den nødvendige træning og opbakning til at komme godt i gang, ligesom Klingspor gerne understøtter din videre udvikling.

Klingspor er en spændende og moderne virksomhed og del af en koncern, hvor musklerne er store og samarbejdet godt. Du kommer til at arbejde i et dygtigt og engageret team med stærke værdier og et godt arbejdsklima, hvor en uformel omgangstone og godt humør præger hverdagen.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: SjællandVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk