Intern salgstekniker

Egne kunder og markeder – globalt reservedelssalg

Vil du med på holdet, når Pentair Union Engineering fortsætter sin ambitiøse vækstrejse?
Har du et kommercielt mindset med afsæt i en solid teknisk forståelse og en proaktiv indstilling til kundeservice? Så kan du gøre en forskel i et marked, hvor Pentair Union Engineering har udstyr i drift over hele verden – og hvor ikke mindst den grønne omstilling afføder et kolossalt markedspotentiale inden for sektorer som Biogas og Carbon Capture.

Udvikling af After Market forretningen – som primær kontakt for globale kunder

Du får som Intern Salgstekniker ansvaret for at servicere og håndtere egne regioner og kunder i samarbejde med de regionalt placerede eksterne sælgere. Du er den person, som kunderne først møder, og er derfor, naturligt, deres primære kontakt ind i huset. I afdelingen er der p.t. 3 medarbejdere, og de mangler en proaktiv og kompetent kollega for at nå i mål med deres fælles ambitiøse vækstmål frem mod 2025.

Din hverdag bliver præget af faglige udfordringer med mange spændende og varierede opgaver. Som en del af After Market Service teamet kommer du til at arbejde med bl.a.:

  • Tilbudsgivning, ordrebehandling, samt diverse opfølgnings- og ad hoc-opgaver i ERP systemet Dynamics AX

  • Indhentning af priser og afklaring af tekniske detaljer i samarbejde med Pentairs foretrukne leverandører

  • Compliance eksport kontrolcheck af kunder og varer samt overholdelse af SOX regler

  • Tæt samarbejde med service-, indkøbs- og shippingafdelingen for at sikre levering til tiden

Du får et koordineret samarbejde med eksterne regionale Sales Managers over hele verden, og du bliver en del af et hold, hvor alle arbejder sammen om at skabe vækst på baggrund af et højt serviceniveau og kundetilfredshed i særklasse.
 

Kommercielt mindset, teknisk forståelse – og erfaring med internationale kunder

Du har erfaring med globalt teknisk B2B salg, hvor du ideelt set allerede arbejder med salg af reservedele og/eller upgrades. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded, samarbejdsorienteret og - vigtigst af alt - at du arbejder proaktivt og forstår at prioritere dine opgaver.

Da Pentair Union Engineering er en international virksomhed, er det et krav, at du kommunikerer flydende på engelsk – et 3. sprog er også meget velkomment. Du formår at håndtere mange bolde i luften på én gang uden at miste overblikket. Du er en udpræget teamplayer, der kan træde til, hvor du ser et behov. Dit vigtigste arbejdsredskab er din pc og din telefon, og det er derfor et krav, at du er hjemmevant i Office pakken samt har nemt ved at navigere på de nye digitale platforme.
Pentair Union Engineering arbejder med høje service- og kvalitetskrav, hvor kundens behov er helt centrale. Virksomheden går gerne skridtet ekstra, da det er afgørende, at kunderne oplever en forståelse for, at teknisk support i form af reservedele og service er en væsentlig del af den pakke, som de køber hos virksomheden.

Udfordrende job i en global virksomhed med lokale rødder

Du tilbydes en central rolle i et internationalt miljø med stærke lokale værdier. Virksomhedskulturen er præget af et højt ambitionsniveau, men holdningen er samtidig, at medarbejdere med et harmonisk liv leverer de bedste resultater på langt sigt. Du bliver ikke overladt til dig selv. Derimod bliver du en del af en imødekommende og hjælpsom kultur, hvor dine kolleger er vant til at arbejde for et fælles mål, og hvor frihed under ansvar er en selvfølge.
Kontakt PeopleLinks konsulent Jesper Nielsen på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligtGeografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FredericiaVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk