Installation Project Manager

Installation og commissioning af ’large-scale’ procesanlæg

Du er med – lige fra salg til aflevering & du er på site undervejs

Vil du projektlede internationale installations- og commissioning-projekter på 10.000 timer eller mere? Vil du arbejde sammen med 30 engagerede og fagligt stærke kolleger i Global Service? Vil du bruge din erfaring til at gøre Haarslev Industries til en endnu stærkere spiller på markedet?

Den mulighed får du som IPM med ansvar for at håndtere projekterne, lige fra kalkulation og forhandling med kunden i salgsprocessen og indtil anlægget er afleveret. Ud over at sikre, at kunden er tilfreds, navigerer du med et stærkt blik for sikkerhed, kvalitet og overholdelse af deadlines og økonomi mellem mange interne og eksterne stakeholders. Dine hovedopgaver er at:

  • Lede projekterne fra starten, sætte holdet, udarbejde projektplan, sikre dokumentation m.v.

  • Rapportere internt og til kunden - herunder afholde kickoff på site samt status- og projektmøder

  • Sikre god kontakt, overblik og styring af projekterne og have god kontakt til site management

  • Have fingeren på pulsen i forhold til budget, tidsplan, projektrisiko og performance

  • Være en stærk HSE-leder

Dine nuværende og kommende erfaringer kan du sætte i spil til at videreudvikle processer og værktøjer, ikke mindst til Management System for Installation og Commissioning.

Du kan se frem til at være ca. 40 dage om året på site på projekterne i Europa, USA og Asien, og ellers er din arbejdsplads på hovedkontoret i Hårslev.


Du kommer fra en tilsvarende stilling eller har de rigtige forudsætninger

Du kommer med erfaring fra projektledelse af større projekter, gerne fra en tilsvarende stilling, eller du arbejder som site manager eller lignede med lyst til at tage det næste skridt i karrieren. Du har optimalt erfaring med procesanlæg. Alternativt kommer du fra offshore- eller vindindustrien, eller du har arbejdet med opførelse af større fabriksanlæg. Uanset baggrund er du stærk inden for HSE og har en formel sikkerhedsuddannelse.

Du har alsidig praktisk teknisk erfaring formentlig kombineret med en uddannelse som maskinmester, tekniker eller ingeniør.

Du tager naturligt ansvar for egne projekter, ligesom du hurtigt kan danne dig et overblik over situationen hos kunderne og på site og forstå de tekniske problemer. Din logiske og rationelle tilgang giver dig roen til at håndtere udfordringer i projektet hele vejen igennem. Du arbejder derfor løsningsorienteret og vedholdende på, at installationen kommer i mål på alle parametre.

Dit arbejdssprog er engelsk, som du behersker i skrift og tale. I din hverdag arbejder du med MS Office, MS Project og DYN365 som IT-platform.


International, professionel industrivirksomhed og godt kollegaskab i teamet

Du bliver en del af et team med et stærkt kollegaskab og godt humør, hvor kolleger hjælper og støtter op om hinanden. Hertil kommer, at du får et selvstændigt job med masser af udfordringer og mulighed for at skabe resultater, ligesom din viden og dine erfaringer har værdi i hverdagen og i den videre udvikling af rollen. Du får også mulighed for at bygge på dine kompetencer efter behov.

Fra dag ét træder du ind i en international, professionel industrikoncern, som har en stærk økonomisk ejer og fortsat ambitiøse planer for fremtiden. Du kan læse mere på www.haarslev.com eller kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger.

Vi ser frem til at modtage din korte ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårslevVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk