Technical Documentation Specialist

Projektdokumentation af komplekse anlæg

Er du klar til at tage ejerskab på udviklingen og udførelsen af den tekniske dokumentation i Haarslev Industries? Og vil du gå forrest i at optimere og strømline den måde, de tekniske dokumentationsmaterialer bliver udført på?


Høj faglighed og verdensførende procesteknologi

Som Technical Documentation Specialist hos Haarslev Industries bliver du en del af et stærkt team, som beskæftiger sig med dokumentation, programmering og idriftsættelse af store procesanlæg. Procesanlæg og -teknologi er det Haarslev Industries er specialiseret i, og netop på dette område anses virksomheden som en af verdens førende. Derfor er kunderne også at finde i hele verden.

Dit ansvar er at tilsikre kvaliteten i alle faser af projektdokumentationen, så funktionsbeskrivelser, protokoller og processer er veldokumenterede og samtidig udført på et sprog, som er let forståeligt. Dokumentationen følger anlægget fra programmering og helt frem til anlægget sættes i drift hos kunden. Brugerne er derfor både dine kolleger i Engineering og kundernes medarbejdere.

Din absolutte hovedopgave er at udføre de tekniske beskrivelser og dokumentationen til programmering af anlæggene, herunder:

  • Functional Design Specification (FDS)

  • Testprotokoller/-procedurer

  • Dokument til I/O-test

  • Procesdokument til udførelse af FAT/SAT

  • Diverse brugermanualer

Med reference til afdelingschefen indgår du i et dynamisk og ungt team med 8 dygtige kolleger, der alle er specialister inden for området Automation & Controls. Din arbejdsplads er på hovedkontoret i Hårslev og der vil være god mulighed for at have nogle dages hjemmearbejde om ugen.


Erfaring fra en tilsvarende stilling eller de rigtige forudsætninger

Du kommer med erfaring fra automation, er logisk tænkende og er vant til at gennemskue komplekse procesdiagrammer og kontrolsystemer. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være inden for automation eller procesteknologi.

Uanset din baggrund har du en struktureret tilgang til opgaverne og problemløsning, du har sans for detaljen og så har du en evne til at sætte dig hurtigt ind i procedurer og systemer. Er du samtidig ivrig efter at lære nyt, og er du naturligt opsøgende på at indhente ny information, vil du hurtigt blive en succes i rollen.

Du føler dig på hjemmebane når det kommer til dokumentation og skriftlig formidling af teknisk komplekst indhold. Og netop derfor er et af dine vigtigste værktøjer din computer og de systemer du anvender. Du har et godt fagligt niveau og sætter en ære i at levere et højt kvalitets- og serviceniveau i dit arbejde.

Du har erfaring med at arbejde med engelsk som arbejdssprog i skrift og tale.


Uformelt ambitiøst miljø, med faglige udfordringer og udviklingsmuligheder

Du tilbydes en central rolle, hvor du har mulighed for at anvende din faglighed, samtidig med at du opbygger enestående erfaring med Haarslev Industries procesanlæg. Du bliver en del af en international koncern, som er i fortsat udvikling.

Her tilslutter du dig et dedikeret team, hvor alle bidrager til et godt socialt og uformelt sammenhold med en behagelig og ambitiøs atmosfære. Dine kolleger er kompetente og er altid til at komme i kontakt med. Du får derfor rig mulighed for faglig sparring og for at bringe din viden i spil. Hos Haarslev Industries er der også stor opmærksomhed på din udvikling, såvel fagligt som personligt.

Kontakt Mikkel Nielsen på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårslevVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk