Supply Planner

Analyser og optimering af indkøbsparametre

Bæredygtigt design, kompromisløst håndværk og kvalitetsmaterialer

Carl Hansen & Søn har i mere end 100 år specialiseret sig i at levere enestående møbelhåndværk, som bringer visionære designkoncepter til live. De mange ikoniske designs er en kombination af enkelhed, æstetik og funktion, som bringes til live gennem kompromisløst håndværk og dygtig bearbejdning af de fineste kvalitetsmaterialer.

Leverandørerne til Carl Hansen & Søns produktion bliver nøje udvalgt ud fra specifikke kriterier til kvaliteten og håndteringen af råvaren eller materialet. Globale produktstandarder og certificeringer er med til at sikre en ansvarlig og bæredygtig tilvejebringelse af produkterne, og standardiserede testmetoder er medvirkende til at sikre slutproduktets holdbarhed, slidstyrke og funktionalitet.


De rigtige varer i de rigtige mængder til rette tid

Som Supply Planner hos Carl Hansen & Søn vil du sammen med dine dygtige kolleger i Indkøbsteamet bidrage til at sikre et optimalt vareflow og en effektiv drift samt understøtte en løbende udvikling af den samlede værdikæde og produktion.

Du får en rolle i driften med ansvar for at sikre de rette mængder materialer på de rigtige tidspunkter, herunder produktionsmaterialer som råvarer og halvfabrikata samt materialer til pakning og forsendelse. Du er ligeledes løbende medvirkende til at optimere strukturen omkring indkøb og disponering.

Dine hovedopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Disponering af materialer til ordreproduktion

  • Beregning og opfølgning af genbestillingspunkter, beholdninger, værdier og mængder

  • Løbende vedligeholdelse og opdatering af leverandørdata og disponeringsparametre

  • Sikre effektiv afvikling af indkøbsordrer

  • Daglig koordinering og opfølgning med leverandører

Din daglige arbejdsplads er på hovedkontoret i Gelsted, og du vil få en bred kontaktflade med leverandører og samarbejdspartnere i mange forskellige lande.


Analytisk supply chain-profil med flair for indkøb

Du har muligvis allerede opbygget erfaring i en lignende indkøbsstilling i en international produktionsvirksomhed. Din uddannelsesmæssige baggrund som ingeniør (GMM), HD i supply chain eller en anden relateret uddannelse giver dig et solidt udgangspunkt for at foretage de beregninger og analyser, som skal danne ramme for indkøbet.

Det er vigtigt for din succes i rollen, at du har en god forretningsmæssig forståelse for værdi- og forsyningskæden i en produktionsvirksomhed, at du er analytisk stærk og har en god evne til at optimere indkøbsprocesser og arbejdsgange. Samtidig er det afgørende, at du trives i en driftsrolle med et højt tempo og mange interessenter omkring dig.

Da langt de fleste af dine interessenter er placeret uden for Danmark, er det essentielt, at du kan begå dig ubesværet på engelsk. Du har et udpræget servicegen, som gør, at du hurtigt får etableret en god relation og et tæt samarbejde med dine kolleger, leverandører og samarbejdspartnere. Og så er du desuden stærk i brugen af Excel og ERP-systemer samt andre gængse MS Office-programmer.


Sæt dit præg på en spændende rolle i en international virksomhed

Du bliver en del af en international virksomhed med en spændende portefølje af ikoniske designs, som sælges i hele verden. Du vil opleve en virksomhed, som på trods af at have opnået en anseelig størrelse, fortsat har en flad struktur og en udtalt evne til at træffe beslutninger og sætte initiativer i gang.

Du bliver også en del af et team bestående af dygtige og dedikerede kolleger, som alle bidrager med hjælp og sparring på opgaverne. Miljøet kendetegnes ved en positiv atmosfære og en uformel omgangstone. Her ses det som et succeskriterie, når medarbejderne trives, og der skabes et godt samspil. Du kan derfor forvente at få særdeles gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Lyder dette som dit næste karriereskridt, så kontakt PeopleLinks konsulent Mikkel Nielsen på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: GelstedVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk