Supply Planner

Disponering af materialer til møbelproduktion

Bæredygtigt design, kompromisløst håndværk og kvalitetsmaterialer

Carl Hansen & Søn har i mere end 100 år specialiseret sig i at levere enestående møbelhåndværk, som bringer visionære designkoncepter til live. De mange ikoniske designs er en kombination af enkelhed, æstetik og funktion, som bringes til live gennem kompromisløst håndværk og dygtig bearbejdning af de fineste kvalitetsmaterialer.

Leverandørerne til Carl Hansen & Søns produktion bliver nøje udvalgt ud fra specifikke kriterier til kvaliteten og håndteringen af råvaren eller materialet. Globale produktstandarder og certificeringer er med til at sikre en ansvarlig og bæredygtig tilvejebringelse af produkterne, og standardiserede testmetoder er medvirkende til at sikre slutproduktets holdbarhed, slidstyrke og funktionalitet.


De rigtige varer i de rigtige mængder til rette tid

Som Supply Planner hos Carl Hansen & Søn vil du sammen med dine andre kolleger i Procurement bidrage til at sikre et optimalt vareflow og en effektiv drift samt understøtte en løbende udvikling af den samlede værdikæde og produktion.

Du får en rolle i driften med ansvar for at sikre de rette mængder materialer på de rigtige tidspunkter, herunder materialer til pakning og forsendelse samt materialer af kemisk oprindelse. Du er ligeledes løbende medvirkende til at optimere strukturen omkring indkøb og disponering hos Carl Hansen & Søn.

Dine hovedopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Disponering af materialer til ordreproduktion

  • Sikre effektiv afvikling af indkøbsordrer

  • Daglig koordinering og opfølgning med leverandører

  • Løbende vedligeholdelse og opdatering af leverandørdata

  • Monitorering af og opfølgning på beholdning, værdier og mængder

Din daglige arbejdsplads er på hovedkontoret i Gelsted, og du vil få en bred kontaktflade med leverandører og samarbejdspartnere i mange forskellige lande.


Struktureret og koordinerende indkøbsprofil med forståelse for supply chain

Du har muligvis allerede opbygget erfaring i en lignende rolle som disponent eller indkøber i en international produktionsvirksomhed, samtidig med at du har et relevant teoretisk fundament relateret til handel, logistik og/eller supply chain. Du er vant til at arbejde struktureret med dine opgaver og arbejder naturligt med virksomhedens ERP-system som et væsentligt værktøj.

Det er vigtigt for din succes i rollen, at du har en god forretningsmæssig forståelse for værdi- og forsyningskæden i en produktionsvirksomhed, at du er analytisk stærk og har en god evne til at optimere indkøbsprocesser og arbejdsgange. Samtidig er det afgørende, at du trives i en driftsrolle med et højt tempo og mange interessenter omkring dig.

Da langt de fleste af dine interessenter er placeret uden for Danmark, er det essentielt, at du kan begå dig ubesværet på engelsk. Du har et udpræget servicegen, som gør, at du hurtigt får etableret en god relation og et tæt samarbejde med dine kolleger, leverandører og samarbejdspartnere. Og så er du er desuden stærk i brugen af ERP-systemer, gerne Dynamics AX, og i øvrigt en rutineret bruger af Excel.


Sæt dit præg på en spændende rolle i en virksomhed i udvikling

Du bliver en del af en international virksomhed, som har en unik position på det globale marked og med spændende udviklingsmuligheder og ambitiøse planer. Du vil opleve en virksomhed, som på trods af at have opnået en anseelig størrelse, fortsat har en flad struktur og en udtalt evne til at træffe beslutninger og sætte initiativer i gang.

Du bliver også en del af et team bestående af dygtige og dedikerede kolleger, som alle bidrager med hjælp og sparring på opgaverne. Miljøet kendetegnes ved en positiv atmosfære og en uformel omgangstone. Her ses det som et succeskriterie, når medarbejderne trives, og der skabes et godt samspil. Du kan derfor forvente at få særdeles gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Lyder dette som dit næste karriereskridt, så kontakt PeopleLinks konsulent Mikkel Nielsen på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: GelstedVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk