Projektleder

Komplekse procesanlæg til cirkulær udnyttelse af CO2

Ledelse af store kundeprojekter på den internationale bane

Pentair Union Engineering udvikler og leverer procesudstyr til verdens største fødevareproducenter og industrigas-virksomheder i projektomfang op til trecifrede millionbeløb. Virksomheden er global leder indenfor CO2-anlæg, og med fokus på effektivitet og udnyttelse af eksisterende CO2 ressourcer en stærk spiller indenfor bæredygtig udvikling på området. Der arbejdes med de nyeste teknologier indenfor Carbon Capture og alternativ brug af CO2, og koncernen har både ambitionerne og kræfterne til at være med helt fremme i udviklingen af fremtidens energiløsninger.

Du bliver ansvarlig for dine egne projekter, som afvikles i tæt samarbejde med professionelle kunder over hele verden. Du kan se frem til en udfordrende og alsidig hverdag, hvor hovedparten af din tid går med kundekontakt og projektledelse, herunder projektadministration, planlægning, ressourcestyring og budgetopfølgning Din projektgruppe består typisk af en til to projektingeniører og en projektassistent samt kolleger, som arbejder med 3D Plant Design.

Som projektleder er din fornemste opgave at sikre, at tid, kvalitet og økonomi møder de krav, der er opstillet i kontrakten med kunden, og for at efterkomme dette har du tæt kontakt med alle interne og eksterne stakeholders i projektet. Efter behov understøtter du salgsafdelingen kommercielt og teknisk, og det er essentielt, at du har interesse for at sætte dig grundigt ind i et til tider meget omfattende og kompliceret tendermateriale.


Baggrund i teknik og stor erfaring med ledelse af internationale projekter

Du har optimalt en uddannelse som maskiningeniør, maskinmester eller lignende, og du har i dit hidtidige virke opnået brede kompetencer inden for international projektledelse. Du har erfaring med store projekter, hvor den kontraktuelle del af projektgennemførelsen vægter på lige fod med de andre aspekter. Helt ideelt er det, hvis du har erfaring med procesanlæg. Du opleves som en motiverende projektleder, der sætter fokus på at skabe et positivt og løsningsorienteret samarbejde. Hos Pentair/Union Engineering kommer du til at håndtere 5-8 projekter ad gangen, så dit overblik, din sans for den kritiske vej i projekterne og din evne til at planlægge er helt afgørende.

Du besidder en god portion sund fornuft og arbejder analytisk og forretningsorienteret. Du er kommercielt indstillet og skaber langsigtede relationer internt som eksternt. Din kommunikationsform er åben, og du formidler dit budskab på en kompetent og pålidelig facon. Du agerer problemfrit i forskellige kulturer, og engelsk på forhandlingsniveau er et krav.


Bliv en del af et stærkt team – med afsæt i fremtidens teknologier

Pentair Union Engineering er en virksomhed med en solid international position – og med en spændende rejse forude i forhold til at udvikle og anvende bæredygtige teknologier. Denne rejse kan du nu blive en del af, og du vil undervejs få mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer.

Virksomhedskulturen er stærk, og sammenhold og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje ambitioner.

Du vil komme til at arbejde med førende teknologier i et professionelt projekt-setup med et internationalt perspektiv.

Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen på 6610 2015 eller Pernille Lærke Iversen på 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FredericiaVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk