Projektleder

Investerings- og optimeringsprojekter i operations og supply chain

Kan du tænke dig en hverdag med ansvar for projekter, der spænder fra mindre LEAN eller CI-relaterede drifts-projekter til større, komplekse investeringsprojekter? Det får du mulighed for som projektleder hos Plus Pack.


Du sikrer fremdriften for projekter i operations og supply chain

Plus Pack er i dag en af Europas førende virksomheder inden for udvikling og fremstilling af innovative og kundespecifikke aluminium- og plastemballager til fødevarer. Virksomheden har produktion i Danmark og Belgien og er særdeles ambitiøse omkring den fortsatte udvikling af virksomheden. Blandt andet derfor er der stort fokus på den løbende optimering af driften og forsyningskæden.  

Som projektleder refererer du til virksomhedens Group Operations & Supply Chain Director, og det bliver dit ansvar at sikre en effektiv eksekvering af projekter i både den danske og den belgiske enhed. Udgangspunktet for projekterne er enten de løbende continuous improvement aktiviteter, mindre driftsoptimeringer eller det kan være større investeringsprojekter, f.eks. inden for automatisering, digitalisering eller produktionsudstyr. Især de større projekter omfatter ofte både maskintekniske og forsynings-/værdikæde-relaterede elementer.

Blandt dine hovedopgaver er at:

  • Gennemføre investeringsprojekter og sikre, at alle projektfaser fra ide til implementering forankres i organisationen

  • Identificere og implementere optimeringsprojekter i produktion, lager og øvrig supply chain – både som projektleder, katalysator og projektdeltager

  • Styre projekternes tidsplaner, økonomi, compliance, risici og leverancer

  • Bidrage til continuous improvement arbejdet i forhold til bestående processer

  • Bidrage med afdækning og kvalificering af investeringsbeslutninger og -budgetter samt evt. leverandørudvælgelse

  • Indsamle og behandle data samt rapportere efter behov

Projekterne gennemføres parallelt med den daglige drift, og du får et bredt samarbejde på tværs i virksomheden – især med dine kolleger i produktion, planlægning, sourcing, lager og vedligehold. Arbejdsstedet er virksomhedens hovedkontor i Odense, og der vil være en vis rejseaktivitet i forbindelse med projekter i Belgien.


Teknisk stærk og erfaren projektleder

Du har en relevant teknisk uddannelse, formentlig som ingeniør, maskinmester eller tekniker, og optimalt med et maskinteknisk fokus. Du har opbygget din erfaring i en produktionsvirksomhed – gerne i enten operations, vedligehold eller PTA. Derudover har du både erfaring og en veludstyret værktøjskasse i forhold til projektledelse og optimeringsindsatser. Du har med din erfaring demonstreret, at du kan skabe resultater igennem både større, komplekse investeringsprojekter og mindre optimeringsopgaver, f.eks. ved brug af LEAN redskaber, Kaizen og continuous improvement.

Den brede kontaktflade i dagligdagen betyder, at det er vigtigt, at du kender værdien af samarbejde på tværs af funktioner og fagligheder. Du kommunikerer åbent og tydeligt med dine interessenter på både dansk og engelsk, og du inddrager de rette erfaringer og kompetencer på rette tidspunkt i dine projekter. Du er systematisk, eksekverende og vedholdende i dine indsatser, og din gennemslagskraft bygger du på, at du tager ansvar, skaber overblik og finder fælles løsninger. Du formår, med andre ord, at opbygge tillid hos dine interessenter, og du samler naturligt kræfterne omkring projekterne.


Spændende karrieremulighed i en ambitiøs og succesfuld koncern

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for fødevareemballage til hele det europæiske marked. Virksomheden investerer kontinuerligt i ny teknologi og har stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi – og du vil opleve, at den øverste ledelse er meget fremsynet og aktiv på området.

Du får mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af værdikæden i en virksomhed, der arbejder professionelt og struktureret med både teknologi, processer, optimering og ledelse. Derudover træder du ind i en helt central rolle med indflydelse og gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk og bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden. Det tætte samspil med dine kolleger og samarbejdspartnere på tværs af faglighed vil give dig både læring og plads til at bidrage.

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så send os din ansøgning via ’Søg Stillingen’ allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale. Du kan læse mere om virksomheden på www.pluspack.com, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig!Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense S.Vil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk