Produktionsleder - aften/nat

Fremstilling og montage af procesanlæg og reservedele

Effektiv produktionsdrift gennem synlig ledelse

Som Produktionsleder for aften-/natholdet har du selvstændigt ansvar for bemandingen og effektiviteten i den samlede produktion i aften- og nattetimerne. Du har derfor stor andel i og medansvar for, at produktionen leverer den rette kvalitet indenfor aftalte deadlines med fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø.

Du bliver nærmeste leder for ca. 28 produktionsmedarbejdere med forskellige fagligheder, og hvoraf størstedelen er udenlandske. Medarbejderne har deres arbejdsgang i maskinværkstedet og i afdelingerne manuel svejs, robotsvejs og montagen - og derfor har du din daglige gang i alle afdelingerne.

Dine hovedopgaver er, at:

  • Sikre en effektiv produktionsdrift

  • Være en synlig, tydelig og tilgængelig leder

  • Sikre trivsel og motivation blandt medarbejderne

  • Sparre med teamet omkring tekniske udfordringer

  • Varetage og løse løbende problemstillinger

  • Ansætte, udvikle, træne og fastholde medarbejdere i teamet

  • Afholdelse af MUS og GRUS

Du har et tæt samarbejde med din chef, der er produktionschef. Din arbejdstid ligger primært i aften- og nattetimerne på hverdage, og du får også mulighed for at følge dagholdene med jævne mellemrum. Dit arbejdssted er i Hårslev, der ligger centralt på Fyn.


Erfaren produktionsleder, værkfører eller lignende

Du er en erfaren produktionsleder, værkfører eller lignende. Din erfaring har du gerne fra en ordreproducerende virksomhed indenfor jern- og maskinindustrien. Har du erfaring som produktionsleder fra anden industri, hører vi også gerne fra dig, så længe du har en god teknisk forståelse. Du har en relevant teknisk uddannelse indenfor jern og metal og måske en overbygning indenfor ledelse.

Som leder trives du i en synlig rolle, du er til stede på gulvet og du sætter rammer og retningslinjer. Du har en naturlig gennemslagskraft, samtidig med at du forstår dine medarbejdere, og kan motivere dem ved at sætte klare mål. Du er lyttende og udadvendt, og du har lyst til at lede og udvikle mennesker.

Du har erfaring med at læse og forstå tegninger til bearbejdning og gerne også til svejste konstruktioner. Derudover er du fortrolig med måling med de mest almindelige måleinstrumenter, herunder skydelære og mikrometer. Endeligt arbejder du naturligt med ERP-systemer (Haarslev bruger D365) og begår dig godt på engelsk. 


Vigtig ledelsesrolle i en international koncern

Du får et selvstændigt job med mulighed for at skabe resultater gennem mennesker. Du får mulighed for at være med til at udvikle medarbejderne og løfte effektiviteten i en global vækstorienteret virksomhed, som har skabt en markedsledende international position inden for sin branche og som samtidig bidrager til at løse verdens miljøudfordringer.

Du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger i et professionelt og internationalt arbejdsmiljø. Desuden vil du opleve en koncern, der tilbyder gode arbejdsvilkår og skaber gode rammer for medarbejderne.

Kontakt konsulent Mikkel Nielsen på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårslevVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk