Product Development Manager

På vej mod en røgfri verden

AG Snus har gennem et målrettet produktudviklingsarbejde opnået succes, med at bruge organisationens viden indenfor tobaksindustrien, til at tage et vigtigt skridt mod en røgfri verden.

Dette arbejde har ført til at AG Snus i dag har opnået en markedsposition med mærket KAPTEN. AG Snus blev sidste år en del af Philip Morris International og er hermed PMI´s globale kompetencecenter for udvikling af traditionelle snusprodukter.  Philip Morris International har, som verdens største producent af tobaksprodukter, en strategi der omfatter en fuldkommen omstilling fra røg - til røgfri produkter!


Ansvar for produktsortimentet i samarbejde med den internationale marketingfunktion  

Som ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af produktsortimentet indenfor snuskategorien, får du en central rolle i den strategiske rejse som AG Snus og PMI gennemlever disse år.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med den internationale marketing- og produktorganisation, når markedspositionen skal udbygges og du bliver en del af den lokale operation, når ønsker – eller muligheder fra markedet skal materialisere sig i konkrete produkter.

Da produktionen og viden om produktområdet er forankret lokalt på fabrikken i Assens er det vigtigt, at du trives med at arbejde som en integreret del af operations, hvor både råvareviden, produktionsprocesser og teknik udgør det kompetencemiks, der gør det muligt at fremstille kvalitetsprodukter til bevidste forbrugere.

Der er tale om et nicheprodukt, hvor viden om hvordan man når frem til den rette smag og tekstur er spredt på ganske få personer globalt. Hos AG Snus får du mulighed for at blive klædt på til opgaven af de mest kompetente og erfarne i branchen. Stillingen er led i et planlagt generationsskifte, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine kompetencer - on the job – med besøg hos tobaksproducenter, træning i fabrikken og forsøg i laboratoriet.

Der er med andre ord tale om et alsidigt job, hvor målet er, at du over en periode udvikler viden til at indtage en rolle som primær kompetenceperson i koncernen indenfor snuskategorien.


Baggrund i udvikling af fødevarer – eller pharma

Du har optimalt nogle års erfaring med udvikling af produkter indenfor fødevareindustrien, alternativt har du opbygget dine kompetencer i pharma eller beslægtede industrier. Det vigtigste er at du kender trinene i en målrettet produktudviklingsproces, hvor en idé eller et markedspotentiale skal udmønte sig i et konkurrencedygtigt produkt.

Du kender til at opgaven både kræver analyse og praktiske forsøg, og du ved at vurdering af smag og sensorisk oplevelse af produktet både er et spørgsmål om smag og træning.

Det er derfor vigtigt at du både trives med at arbejde systematisk og kreativt med opgaven, og at du kender værdien af at trække på de forskellige kompetencer der findes i organisationen.

Uddannelsesmæssigt har du sikkert en baggrund som mejeriingeniør, kemiingeniør eller tilsvarende, men du kan også have opbygget dine kompetencer ad en mere praktisk vej, såfremt du løbende har bygget på din teoretiske viden.

Du arbejder bedst med at være tæt på produkterne og produktionen, og du har en udtalt interesse for de produkter, som du udvikler. Det er vigtigt at du kan vurdere når et produkt har opnået den rette balance mellem smag, sensorisk indtryk og virkning til den position som produktet er tiltænkt i programmet.

Da der er tale om et job i en international koncern er det en forudsætning, at du kan begå dig ubesværet på engelsk og dansk, samt at du har mulighed for rejseaktivitet i begrænset omfang.  


Selvstændigt ansvar og faglige udviklingsmuligheder i global koncern

Du har her mulighed for at få et ualmindeligt spændende ansvar – med opgaven at videreføre et helt centralt produktudviklingsarbejde i en lokal succesvirksomhed, der er købt ind i en multinational koncern, på grund af de unikke kompetencer som virksomheden har. Du får mulighed for at arbejde indenfor koncernens vigtigste og mest forretningskritiske satsning – omstillingen til røgfri produkter, og du vil i den forbindelse komme til at opbygge kompetencer og netværk, som du vil kunne drage nytte af videre i din karriere.

Lyder dette som din næste udfordring? Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AssensVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk