Rekrutteringsspecialist

Du eksekverer med succes og sætter talent acquisition på dagsordenen

Haarslev Industries søger en rekrutteringsspecialist til et professionelt og engageret HR-team. Hvis du brænder for at udvikle rekrutteringsstrategier og processer i en global organisation – så er du måske den vi søger?

Drømmer du om at arbejde fokuseret med rekruttering, og udvikle processer og strategier inden for dette felt? Vil du eksekvere hver enkelt rekrutteringsproces med succes og tilsikre et perfekt match mellem virksomhed og ansøger? Haarslev Industries søger en specialist, til en nyoprettet stilling, som kan tage rekrutteringsopgaven til nye højder og være ansvarlig for bl.a. search, screening og udvælgelse på alle niveauer i den globale organisation der pt. har 930 ansatte i 17 lande.

Din fornemmeste opgave bliver at supportere organisationen med at få de rigtige medarbejdere om bord. Du er derfor den, lederne ser frem til at få assistance fra i en travl hverdag, hvor de har mange andre prioriteter. Du har overblikket over alle igangværende rekrutteringer i Danmark, såvel som i resten af verden hvor Haarslev opererer. Med afsæt i en tæt dialog med den rekrutterende leder og dennes HR Business Partner er dine hovedopgaver at:

  • Gennemføre rekrutteringer af alt fra timelønsansatte i fabrikken til ledere og specialister i hele organisationen

  • Arbejde med processen fra A til Z, herunder at formulere annoncer, gennemføre search og interview

  • Assistere ved ansættelse i de øvrige selskaber i koncernen efter behov

  • Videreudvikle rekrutteringsstrategien og drive ’talent acquisition’ projekter – f.eks. employer branding

  • Samarbejde med eksterne rekrutterings- og vikarbureauer, jobcentre og kommuner

  • Repræsentere Haarslev Industries på diverse udannelses- og jobmesser sammen med vores HR Business Partnere  

Du arbejder struktureret og professionelt med den enkelte proces, og du skaber overblik og data, der kan forbedre den fremtidige tilgang. Du er dine kollegers ’go-to’ i spørgsmål inden for rekrutteringsområdet, ligesom du udfordrer lederne i alle dele af processen. Uanset om du skal rekruttere smede eller ingeniører, er du nysgerrig på fagområdet og sætter dig grundigt ind i de behov, der er til den afdeling, der søger en ny kollega. Med reference til Global HR & Legal Director er du en del af et engageret og dygtigt team af HR Business Partners, Payroll og andre specialister. Dit arbejdssted er koncernens hovedkontor i Hårslev.
 

Du sætter en ære i at lykkes, har relevant erfaring og ved, hvad der skal til

Din baggrund er ikke så afgørende, men vi forstiller os, at du har nogle års erfaring med search og rekrutteringsarbejde i en virksomhed eller et rekrutterings-/konsulentbureau. Måske har du en læst cand.merc., HRM eller lignende.

Du har derfor en god forståelse for processen og aktivt at bruge forskellige rekrutteringsmetoder. Har du erfaring med ’talent acquisition’-projekter, er det et ekstra plus. Erfaring med industri-/produktionsvirksomheder er en klar fordel. Uanset din baggrund, er du optaget af at komme i mål sammen med lederne, og du sætter en ære i at finde det helt rette match. Du er ihærdig og tænker kreativt for at få opgaven løst, samtidig med at du har en planlagt resultatsøgende tilgang.

Det er vigtigt, at du stortrives i en rolle, hvor du har mange kontaktflader og håndterer flere opgaver sideløbende, samtidig med, at du har fingeren på pulsen i forhold til både forretning og mennesker. Desuden falder det dig naturligt at have en struktureret og eksekverende tilgang til opgaverne. Sidst, men ikke mindst bidrager du med positiv energi, overskud og fleksibilitet til et godt samspil med dine øvrige kollegaer i HR.

Dine gode engelskkundskaber i både skrift og tale er derimod et must.
 

HR-specialist i en koncern, der bidrager til at løse verdens miljøudfordringer

Du får en selvstændig rolle med mulighed for at bidrage til udviklingen – især i det danske selskab. Uanset hvor du bevæger dig, samarbejder du med dygtige og engagerede kolleger, og du vil opleve en åben og ligetil atmosfære. Fra dag et træder du ind i et professionelt og internationalt arbejdsmiljø i en koncern, der er markedsleder inden for sin industri. Yderligere ambitioner for fremtiden og bidrag til at løse verdens miljøudfordringer går hånd i hånd hos Haarslev Industries. Du får dine egne ambitioner og arbejdstid til at gå op med fleksibilitet i hverdagen.

Dine kollegaer ser frem til at møde dig. Du kan kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for mere information, eller send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårslevVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk