Produktionsleder

for hydraulik og elektronisk styring

Produktion og montage af verdensførende, intelligente bremsesystemer

Svendborg Brakes nyder stor anerkendelse blandt virksomhedens kunder – globale kunder, som har projek-ter og operationer i hele verden. Årsagen til denne anerkendelse skal blandt andet findes i det omfattende produktionsset-up, hvor avanceret viden, innovativt design og gennemtestede produkter er med til at sikre kunderne de mest teknisk avancerede, mest holdbare og sikreste bremsesystemer på markedet.

Som Produktionsleder for områderne hydraulik og elektronisk styring vil du, sammen med produktionsteamet og i tæt samarbejde med virksomhedens andre afdelinger, være ansvarlig for at sikre en effektiv produktion med fokus på et højt kvalitets- og sikkerhedsniveau.

Forventningen til denne stilling er, at den på sigt vil udvikle sig til at indeholde det overordnede ledelsesansvar for afdelingerne. I en overgangsfase vil du dog referere til produktionschefen, og i et tæt samarbejde vil I sammen planlægge og koordinere produktionen i Danmark, samt sikre en løbende udvikling og optimering af det samlede produktionsflow.

Dine hovedopgaver bliver, at:

  • Koordinere produktionen i samarbejde med produktionsteamet, indkøb, logistik og projektafdelingen

  • Medvirke til at sikre, at produktionen sker i henhold til de fastlagte produktionsplaner

  • Sikre at leveringstiderne overholdes

  • Besvare forespørgsler om leveringstider

  • Gennemføre løbende optimeringstiltag i produktionen

Ved produktionschefens fravær forventes det desuden, at du assisterer og udfylder rollen som den daglige leder i afdelingerne. Du kan ligeledes forvente at der over tid også vil blive lagt produktionstekniske opgaver ind som en del af opgaveporteføljen. Dit arbejdssted er montagefabrikken i Vejstrup på Sydfyn, som også er virksomhedens hovedkontor.
 

Erfaring fra en teknisk ordreproduktion og interesse for personaleledelse

Du har optimalt opbygget din erfaring i et lignende produktionsmiljø, hvor nøglen til virksomhedens succes er at levere en løsning, som indfrier kundens specifikke behov og krav. Har du konkret erfaring og samtidig en god forståelse for hydrauliske systemer eller PLC-styringer, er du foran på point fra starten.

Dit uddannelsesmæssige fundament kan være som produktionsteknolog, maskintekniker eller tilsvarende. Det er nemlig vigtigt, at du har en stor teknisk indsigt og en god forståelse for produktionsstyring. Det er desuden en stor fordel hvis du har erfaring med projektarbejde.

Du har kendskab til ledelsesrollen og er bevidst om din tilgang til den, men har måske endnu ikke fundet de rette omstændigheder til at udvikle den side af dig selv. I denne rolle er det vigtigt, at du har en stor motivation for ledelse og gerne ser din karriere udvikle sig i en retning af mere ledelsesansvar på sigt.

Du har en struktureret tilgang til dine opgaver, som betyder, at du evner at skabe et hurtigt overblik over processer og arbejdsgange. Du er vant til at arbejde med tidsplaner og frister, og du kender derfor vigtigheden af at levere indenfor aftalte rammer. Du formår at arbejde selvstændigt med dine opgaver og samtidig balancere at være en holdspiller og bidrage til det gode samarbejde.

Endelig har du en god forståelse for IT-systemer, hvor Office-pakken og især Excel er programmer, som du mestrer. Desuden forventes det, at du har et godt kendskab til ERP-systemer, herunder Axapta, og begår dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale.
 

Afvekslende opgaver i et velfungerende team og i en international organisation

Du får et selvstændigt job med masser af udfordringer og mulighed for at skabe resultater, samtidig med at du arbejder sammen med dygtige og engagerede kolleger. Fra dag ét træder du ind i et professionelt og internationalt arbejdsmiljø i en virksomhed, der er markedsleder inden for sin industri - og som har yderligere, ambitiøse planer for fremtiden.

Din personlige og faglige udvikling vil altid være i fokus hos Svendborg Brakes og du kan derfor forvente at få grundig oplæring og løbende uddannelse, blandt andet via virksomhedens eget Training Academy i Danmark og Prag.

Lyder dette som det næste skridt i din karriere? Kontakt konsulent Mikkel Nielsen på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: VejstrupVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk