Commissioning Engineer

Automation ● Idriftsættelse af anlæg internationalt

Du idriftsætter anlæg ude hos kunderne samtidig med, at du indgår i et stærkt team

Din absolutte hovedopgave er at rejse ud til kunder og idriftsætte anlæg. Det er uanset kundens branche og geografiske placering. Du kan derfor både arbejde på et industrifiskefartøj eller på et land-anlæg i eksempelvis Tyrkiet eller Australien. Du rejser typisk sammen med en supervisor og/eller en mekanisk Commissioning Engineer.

Du arbejder med alle faser af idriftsætning som I/O test, produktionsopstart, SAT og træning af kundernes medarbejdere. Det er ofte dig, der er den el-tekniske specialist, så du laver også mindre ændringer i PLC-/SCADA-programmer og tavle ombygninger, ligesom fejlfinde er en naturlig del af processen.

Når du ikke er afsted holder du fri eller arbejder med dine kolleger på kontoret i Hårslev. Dine opgaver kan derfor veksle mellem:

  • Besøge kunderne for at idriftsætte anlæg og onsite fejlfinding på bestående anlæg

  • Kundesupporten via remote online forbindelse

  • PLC programmering, test, at udarbejde manualer m.v. på kontoret

  • Support til kolleger

Med reference til Afdelingschefen indgår du i et dynamisk og ungt team med 6 kolleger i afdelingen Automation & Controls. Du kan se frem til 60 – 100 rejsedage årligt.
 

Du har automation som speciale, er logisk tænkende og har stor rejselyst

Har du en uddannelse med automation som speciale, er du logisk tænkende og har stor rejselyst, så har du adgangsbilletten.

Om du er maskinmester, automationsteknikker, el-installatør, el-ingeniør eller lignende er ikke afgørende, ligesom du kan være erfaren eller nyuddannet. Uanset baggrund arbejder du selvstændigt, har drive og er særdeles ivrig efter at lære. Jobbet og opstartsperioden bliver tilrettelagt efter dine erfaringer.

Du har et godt fagligt niveau, sætter en ære i kvaliteten af dit arbejde og får dine opgaver afsluttet. I hektiske situationer bevarer du roen og løser dine opgaver, også når det ser svært ud. Du har et positivt og åbent sind og trives med at samarbejde med andre, uanset nationalitet.

Det er et krav, at du begår dig på engelsk i skrift og tale.  
 

Selvstændigt ansvar, udvikling og erfaring i international virksomhed

Du tilbydes en attraktiv stilling i en global vækstorienteret virksomhed, som har skabt en markedsledende international position inden for sin branche og som samtidig bidrager til at løse verdens miljøudfordringer.

Du kan udleve din rejselyst, samtidig med at du får en masse erfaring med Haarslevs procesanlæg – en erfaring du senere kan sætte i spil til andre jobmuligheder. Hvis du gerne vil rejse mere, er det også en mulighed.

I dit team er der et godt sammenhold, og du får kompetente kolleger. Hertil kommer et uformelt arbejdsmiljø med et god social tone. Samtidig indgår du i en organisation, hvor der er flere udviklingsmuligheder fagligt og personligt

Kontakt Mikkel Nielsen på 40318113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårslevVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk