Payroll Consultant

Du løser alsidige opgaver i Payroll med godt humør og gå-på-mod.

Er du skarp til, og trives du i en dagligdag, hvor du håndterer kendte opgaver, og kaster dig ud i nye? Er du glad, når dine kollegaer får den rigtige lønudbetaling? Og har du lyst til at være med til at forbedre processer, så din egen og dine kollegaers hverdag bliver ’lettere’? Så er du sandsynligvis vores nye kollega til Payroll i HR-afdelingen.

Alsidige opgaver i lønadministration og kollegaer med godt humør

Til vores payroll funktion i Norlys HR søger vi en payroll consultant til en fast stilling som en del af et team på 6 dygtige kollegaer. Du kommer ind i et team med godt humør, og hvor der er fokus på at levere kvalitet til tiden samtidig med, at opgaverne hurtigt bliver ekspederet. Dit arbejdssted er i Esbjerg.
 

Du løser opgaver, besvarer spørgsmål, og arbejder tæt med dine kollegaer 
Norlys har for nyligt placeret selve lønkørslen hos Visma. Afdelingens hovedfunktion er derfor, at alle løn- og masterdata kan overføres til Visma med høj kvalitet. Alle i afdelingen arbejder også hele tiden med tilpasning af processer og integration af nye systemer. Samarbejdet med ledere og HR, samt ikke mindst evnen til at arbejde i forskellige systemer, er derfor en stor del af hverdagen. 

Dine primære opgaver er at:

  • Registrere, afstemme og kontrollere, at løndata er rigtige, når der sker ændringer i overenskomster, lovgivning, tidsregistreringer, organisation og ansættelsesaftaler
  • Besvare spørgsmål i den forbindelse
  • Kvalitetssikre månedlige løninput til Visma og generelt samarbejde med Visma
  • Afvikle opgaver i afdelingens årshjul som f.eks. ferie- og bonusudbetalinger

Du bliver superbruger af D365, MyVisma og Visma Løn, og du arbejder dagligt i Excel. Jobbet giver dig en bred kontaktflade i starten også med medarbejdere, der har afklarende spørgsmål til deres løn. Den kontakt bliver dog løbende overgivet til Visma.

Du er en succes, når du formår hurtigt at komme ombord i opgaverne og gå i gang med opgaveløsningen. Samtidig med at du bidrager til teamet med humør, energi og et positiv livssyn. Når du kender opgaverne, er det også vigtigt, at du bidrager til at forbedre processer og udnytte systemernes muligheder. Har du lysten, kan dine ansvarsområder også vokse i takt med dine erfaringer.  
 

Du er glad for at arbejde med løn til dine kollegaer, og har gå-på-mod
Du har en økonomiuddannelse og gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling, eller du er på anden vis blevet glad for at arbejde med Payroll/lønadministration. Du behøver ikke at være specialist fra starten, så længe du er nysgerrig på at lære, og ikke er bange for at gå i gang med opgaverne. Vi skal nok klæde dig på undervejs. Du er optimalt en erfaren bruger af Excel, har gerne erfaring med ét eller flere ERP-systemer og med MyVisma og Visma Løn eller tilsvarende systemer.

Du er ansvars- og kvalitetsbevidst og sætter en ære i dit arbejde – både når du arbejder selvstændigt og i teams. Du er positiv, omstillingsparat med et åbent sind overfor nye opgaver såvel som nye relationer. Samtidig med at du har overblik over dine opgaver, og styrer dem sikkert i mål. 

Bliv en del af Danmarks største integrerede energi- og telekoncern
Vi tilbyder et spændende job i en energi- og telekoncern med højt til loftet, gode ansættelsesvilkår og et godt arbejdsmiljø, der gør det sjovt at gå på arbejde. Din arbejdsdag vil være udfordrende og alsidig – og aldrig kedelig! Hver dag vil du møde ind i et dynamisk og socialt miljø, hvor der aldrig er langt mellem udfordringer, udvikling og succes. Hos Norlys er kompetence, ansvar, tillid og engagement nøgleord, og der er masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling.
 

Skal vi arbejde sammen?
Kan du se dig selv i jobbet, så skynd dig at sende en ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Lene Mølholm, PeopleLink på 42363975. Vi indkalder til samtaler løbende, og tager jobannoncen ned, når vi har fundet den rette. Vi glæder os til at høre fra dig!Geografi: Vestjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: EsbjergVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk