Sales Manager

Højteknologiske automatiseringsløsninger

Vores kunde er en af landets førende kompetencevirksomheder indenfor automatisering og højteknologiske produktionstekniske løsninger til industrien. Virksomheden er samarbejdspartner for nogle af Europas største industrikoncerner, når det gælder om at udvikle og fremstille produktionsudstyr, som er kritisk for at opretholde en effektiv og ikke mindst stabil produktion.


Du skal opbygge relationer og tillid – så eksperterne kan komme i dialog

Du bliver som sales manager ansvarlig for at udvikle kendskabet til virksomhedens kompetencer ud over den kreds af stærke virksomheder, der allerede er kunder i forretningen.

Der er tale om et opsøgende job, hvor det handler om at opbygge tillid og relationer, så du kan bringe dit tekniske bagland i spil – når du har identificeret et behov hos kunden.

Din opgave er derfor, gennem netværk, anbefalinger og målrettet research, at identificere virksomheder primært i Danmark og på de nære markeder, som har brug for unikke løsninger til at forbedre deres tekniske produktions-setup. Herefter kommer den udfordrende del af jobbet, hvor du gennem en teknisk og kommerciel dialog med de vigtigste interessenter – produktionsteknisk afdeling, R&D eller måske ledelsen af virksomheden - får opbygget den tillid, der er fundamentet for en dybere drøftelse af udfordringer og muligheder.

Du ved allerede, at et vigtigt delmål i salgsprocessen er at få adgang til en grundig line walk i produktionen, hvor du sammen med de tekniske folk spotter forbedringsmuligheder.

Målet er som nævnt at få identificeret relevante opgaver og herefter at få bragt de tekniske specialister sammen. Når salget er nået dertil, vil du som projektleder for salgsprocessen stå for tilbudsgivningen og den kommercielle afklaring med kunden – indtil du overgiver projektet til den tekniske projektleder.


Nysgerrig og opsøgende – på baggrund af teknisk interesse og kompetence

Du har en stærk produktionsteknisk baggrund, hvor du i kraft af din erfaring fra flere industrier har opbygget kendskab til forskellige teknologier. Du er ikke nødvendigvis ekspert, men du har en alsidig interesse og nysgerrighed for teknik, som gør, at du kan gå i en relevant dialog med tekniske ”nørder”, og du kender din egen begrænsning, så du undgår at falde igennem.

Uddannelsesmæssigt kan der være flere indgange til jobbet, hvor en håndværksmæssig uddannelse indenfor metalindustrien efterfulgt af en teoretisk uddannelse som ingeniør, tekniker eller maskinmester vil være en ideel baggrund.

Det vigtigste er imidlertid, at du drives af at se muligheder og skabe forretning. Du er proaktiv og opsøgende, og du er altid mere nysgerrig end nervøs, inden du skal møde en kunde første gang.

Der er tale om en kompliceret salgsproces, hvor beslutningen om at give dig ordren er meget vigtig for kunden. Vi forestiller os derfor ikke, at dette er dit første salgsjob, men derimod at du har nogle års erfaring med teknisk løsningssalg til industrien, og optimalt fra en verden hvor der ikke findes kataloger – men hvor det, du sælger, er virksomhedens kompetencer.


Forretningsudvikling med rygstød i en kompetent organisation

Du tilbydes her et selvstændigt og udfordrende salgsjob, hvor du med rygstød i en særdeles kompetent og velrenommeret organisation får mulighed for at opbygge relationer i nogle af landets stærkeste industrivirksomheder. Du kommer til at arbejde med virksomhedskritiske løsninger og capex investeringer, som omfatter tocifrede millionbeløb. Ikke mindst bliver du en nøglespiller i den videre udvikling af virksomheden og en central sparringspartner for direktionen i forhold til marked og kunder.

Kontakt Mikkel Nielsen på 4031 8113 eller Jesper Nielsen på 2448 2015 hos PeopleLink for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’. Rekrutteringsprocessen gennemføres i august.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: VestsjællandVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk