Produktionsleder for montagen

Produktion og montage af large scale procesanlæg

Gennem ledelse og konkrete tiltag udvikler du den enkelte medarbejder og teamet

Du bliver leder for 25 faglærte medarbejdere fordelt i tre montagehaller. I hver af de tre haller er der ligeledes tilknyttet en produktionskoordinator, som du tilrettelægger opgaverne i afdelingen i tæt samarbejde med. Montagen er en central afdeling i produktionen, da man her typisk varetager slutfasen i fremstillingen af de samlede procesanlæg. Afdelingen arbejder med discipliner inden for svejsning, pneumatik, samling og montage.

Du får det samlede ledelses- og budgetansvar for afdelingen, og dine hovedopgaver er at:

  • Sikre den daglige koordinering og opfølgning i afdelingen

  • Være en synlig, tydelig og tilgængelig leder

  • Ansætte, udvikle, træne og fastholde medarbejdere

  • Varetage og løse løbende problemstillinger

  • Udvikle et stærkt team, der arbejder efter fælles succes og leverer på KPI’erne

  • Sikre en tæt koordinering og et godt samarbejde med de andre afdelinger i produktionen

  • Fastholde et kontinuerligt fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet

Med reference til produktionschefen kommer du til at indgå i produktionsledelsen. Gruppen har et tæt samarbejde om at planlægge, koordinere og lede virksomhedens daglige produktion. Dit arbejdssted er i Hårslev, der ligger centralt på Fyn.
 

Du er en stærk leder og har erfaring med produktion af større anlæg

Du stortrives i rollen som leder. Du har en naturlig gennemslagskraft, og du tager ansvar og initiativ, samtidig med at du forstår at motivere og engagere dit team med en målorienteret tilgang. Du har i løbet af din karriere allerede bevist, at du kan opretholde en høj produktivitet blandt dine folk samt implementere tiltag med henblik på at skabe løbende optimeringer.

Din ledelseserfaring har du optimalt fra en ordreproducerende virksomhed inden for jern- og maskinindustrien. Har du de rette ledelseskompetencer fra en anden industri, hører vi også gerne fra dig, så længe du har en god teknisk forståelse.

Du bidrager gerne til det gode samarbejde, og har du god energi, lyst til diskussion og et godt humør, passer du godt ind i produktionens ledergruppe.

Endelig har du en god økonomisk forståelse samt relevante uddannelser, både teknisk og i forhold til ledelse. Du arbejder naturligt med ERP-systemer (Haarslev bruger D365) og begår dig på engelsk. 
 

Selvstændigt ansvar og afvekslende hverdag i en international koncern

Du får et selvstændigt job med masser af udfordringer og mulighed for at skabe resultater, samtidig med at du arbejder sammen med dygtige og engagerede kolleger og har gode arbejdsvilkår. Fra dag ét træder du ind i et professionelt og internationalt arbejdsmiljø i en koncern, der er markedsleder inden for sin industri - og som har yderligere, ambitiøse planer for fremtiden.

Du kan desuden se frem til at arbejde i en fabrik, der dækker et areal på over 25.000 m2 og har mere end 100 ledere og medarbejdere.

Kontakt konsulent Mikkel Nielsen på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HaarslevVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk