Junior Category Manager

Sourcing af komponenter til produktion

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst produktprogram bestående af puder, madrasser, sengesystemer og accessories, som sælges i mere end 90 lande.


Et alsidigt job, hvor det handler om at sikre en stabil supply chain

Som Junior Category Manager bliver du del af det lokale sourcingteam, som tilsammen har ansvaret for det samlede indkøb til fabrikken i Aarup, hvilket udgør et spend på et betydeligt 3-cifret millionbeløb – i $.

Teamet arbejder tæt sammen om opgaverne, hvor alle tager et fælles ansvar for, at der hele tiden er materialer og komponenter til at holde en effektiv produktion kørende.

Ansvaret i afdelingen er naturligvis delt op, så de enkelte kolleger har deres speciale/kategorier, og i jobbet vil du få mulighed for at specialisere dig inden for sourcing af kemi og tekstiler, som er nogle af de meget store kategorier.

Du kommer til at arbejde sammen med erfarne kolleger indenfor begge områder, mens du opbygger erfaring med leverandører, produkter og dine kunder i organisationen.

De primære opgaver vil være at:

  • Indsamle data og udarbejde forecast til leverandører

  • Udarbejde løbende analyser og statistikker vedrørende pris og kvantitet

  • Holde løbende og tæt kontakt til nøgleleverandører på baggrund af score cards, pris, kapacitet, levering, kvalitet m.v.

  • Udarbejde tendermateriale og løbende forespørgsler til leverandører

  • Konstant være nysgerrig og opsøgende i forhold til markedsudvikling og potentielle leverandører

  • Opretholde og udvikle forholdet til leverandørerne, så Dan-Foam altid er en foretrukket og prioriteret kunde

Din arbejdsplads bliver på det danske hovedkontor i Aarup på Fyn, og der vil være en begrænset rejseaktivitet forbundet med stillingen - forventeligt op mod 20 dage om året.


Ambitiøs kandidat, som bygger sine resultater på troværdighed og langsigtet samarbejde

Du har en kommerciel baggrund, og du motiveres af at bygge stærke professionelle relationer. Vi lægger vægt på, at du har et teoretisk fundament som HA, cand.merc., markedsøkonom, akademiøkonom - eller måske HD, hvis du har startet karrieren ad en praktiske vej. Det vigtige er at du har udviklet dine analytiske kompetencer og en metodisk tilgang til opgaverne gennem en relevant uddannelse.

Vi forventer ikke, at du er en helt flyvefærdig Category Manager, men der vil blive lagt vægt på, at du har basal indsigt i disciplinerne omkring kalkulation, category management, TCO og den kompleksitet, som kendetegner supply chain i et produktionsmiljø. Du er ukompliceret og løsningsorienteret, samtidig med at du har den modenhed, som det kræver at opstille klare forventninger til leverandørerne.

Du interesserer dig for at bruge virksomhedens forretningssystemer, og du vil finde det interessant at trække data, analysere og udarbejde BI-rapporter på baggrund af den store mængde data, som findes i ERP systemet.

Som del af en international koncern og med leverandører og interne stakeholders over det meste af verden er det afgørende, at du taler og skriver dansk og engelsk flydende. 


Personlig og faglig udvikling i en succesfuld, international koncern

Du får her en spændende mulighed for at blive en del af en global, succesfuld virksomhed med en førende position på sit felt og stærke kvalitetsbrands. Koncernen er ambitiøs og i kontinuerlig udvikling, og du bliver en del af et veletableret og professionelt setup med engagerede og kompetente kolleger.

Du vil hurtigt få ansvar, og virksomheden kan love spændende udfordringer, hvor du i samarbejde med professionelle leverandører og kolleger indenfor mange forskellige funktioner vil opbygge værdifuld erfaring i, hvordan en international produkt- og produktionsvirksomhed fungerer.  

Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved ambitioner og højt tempo, men også godt kollegaskab og godt humør - og ikke mindst særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på telefon 6610 2015, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AarupVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk