Project Sales Engineer

Komplekse tilbudsprojekter inden for grøn procesteknologi

Carbon capture spiller en afgørende rolle i at opfylde vores fremtidige mål om at reducere CO2-udledninger og beskytte vores planet. Som Project Sales Engineer hos Union Engineering vil du have mulighed for at være en del af denne revolutionære teknologi og bidrage til at fremme bæredygtige løsninger for fremtiden.  

Union Engineering har opbygget unikke kompetencer indenfor disse områder gennem mere end 80 år. Organisationen tæller i Danmark ca. 100 specialiserede medarbejdere - primært ingeniører, maskinmestre og teknikere, som arbejder tæt sammen med kolleger i Europa, USA og Asien.
                                                                                                                             

Nøgleposition inden for teknik, kalkulation og koordinering

Union Engineering udvikler og leverer store komplekse procesanlæg, hvor nøglen til en succesfuld projektgennemførelse ikke mindst ligger i salgs- og projekteringsfasen. Som Project Sales Engineer har du en central rolle som projektleder i hele tilbudsfasen fra de første overslag, til der afgives firm bid.

Der er tale om et meget alsidigt job med både komplicerede tekniske og kommercielle aspekter, stærke interne processer, adgang til gode IT-værktøjer til projektstyring og god støtte og oplæring fra kompetente kolleger.

Blandt dine ansvarsområder i processen, hvor de teknisk komplicerede tilbud bliver udarbejdet, kan nævnes:

  • Gennemgang af tendermateriale

  • Deltagelse i den tekniske afklaring internt i organisationen og eksternt med kunderne

  • Deltagelse i konfigurering af anlæg i tæt samarbejde med procesingeniørerne

  • Indhentning af specifikationer og tilbudsmateriale både internt og hos underleverandører

  • Udarbejdelse af kostkalkulationer og detaljerede tilbudsbudgetter

  • Udarbejdelse af tilbudsdokumenter og sikring af, at alle deadlines overholdes

  • Deltagelse i risikoanalyse

  • Bidrage til udvikling og forbedring af salgsværktøjer og tilbudsprocessen

  • Have et tæt samarbejde med Project Sales Managers

Og - vigtigst i denne proces - at styre tilbudsprojektet fra forespørgsel til ordre.


Teknisk baggrund, kommerciel interesse og en struktureret tilgang

Du har en teknisk uddannelse som ingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende. Du har flere års erfaring fra en lignende rolle i feltet mellem salg, projektering og projektledelse i en international projektvirksomhed.

I jobbet får du mange snitflader internt og eksternt, og det er vigtigt, at du trives i et miljø med mange interessenter. Du befinder dig godt i en hverdag, hvor opgaven kræver fordybelse i tekniske detaljer og kalkulationer, og i en virkelighed, hvor kundens ændrede prioriteringer nogle gange kan kræve, at du fokuserer på andre opgaver. Det vigtigste er, at du kan skabe overblik og bevare fokus på det overordnede mål.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er vedholdende og overbevisende. Du formår at skabe fremdrift og prioritere opgaver, så virksomheden bruger kræfterne der, hvor mulighederne for at opnå succes er størst.

Det er en forudsætning, at du taler og skriver engelsk flydende og en fordel, hvis du kan begå dig på dansk i det daglige samarbejde på sitet i Fredericia.


Udfordrende job i en global virksomhed med lokale rødder

Du tilbydes en central rolle i et internationalt miljø med stærke lokale værdier. Virksomhedskulturen er stærk, og sammenhold og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje ambitioner. Du vil komme til at arbejde med førende teknologier i en professionel salgsorganisation, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Du vil blive en del af Union Engineerings erfarne Project Sales Engineer team, som vil støtte dig i oplæringen af jobbet.

Du vil referere til Global Sales Support Manager, som også arbejder ud fra sitet i Fredericia.

Kontakt Jesper Nielsen eller Marco Jespersen ved PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FredericiaVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Marco Rosenlund Jespersen
Kontakt Marco Rosenlund Jespersen
Mobil: +45 2627 2173
E-mail: mrj@peoplelink.dk