Proposal Engineer

Styrmand til komplekse tilbudsprojekter

Nøgleposition inden for teknik, kalkulation og koordinering

Med base i Fredericia vil du i tæt samarbejde med globale sælgere, proceseksperter og ingeniører blive involveret i hele tilbudsfasen fra de første overslag, til der afgives firm bid. Der indgår en række veldokumenterede og indarbejdede processer, som bl.a. indeholder teknisk gennemgang, anlægskonfigurering, indhentning af leverandørtilbud, kalkulation af tidsforbrug, kostkalkulation og risikovurdering.

Der er tale om et meget alsidigt job med både komplicerede tekniske og kommercielle aspekter, stærke interne processer, adgang til gode IT-værktøjer til projektstyring og god støtte og oplæring fra kompetente kolleger.

Din primære arbejdsopgave bliver at udarbejde teknisk komplicerede tilbud, herunder at:

  • Holde styr på alle aspekter af tilbudsprojekterne

  • Gennemgå tendermateriale

  • Deltage i den tekniske gennemgang

  • Deltage i konfigurering af innovative og markedsledende CO2- og biogasanlæg

  • Indhente specifikationer til tilbudsmateriale både internt og hos underleverandører

  • Kalkulation af omkostninger og pris

  • Udarbejde tilbudsdokumenter og sørge for at alle deadlines overholdes

  • Bidrage til udvikling og forbedring af salgsværktøjer og tilbudsprocessen


Har du en teknisk baggrund og kunden i fokus?

Du har sikkert en teknisk uddannelse som kemi-, eksport-, energi- eller maskiningeniør. Du har flere års erfaring fra en lignende rolle indenfor tilbudsgivning og beregning i en større projektvirksomhed, eller du har oparbejdet dine kompetencer som projektleder.

I jobbet vil du få mange snitflader internt og eksternt, du trives derfor i en hverdag med mange interessenter. Tillige befinder du dig godt i spændingsfeltet mellem struktur og omstillinger, hvor du koordinerer et salgsprojekt, der hurtigt kan skifte retning eller prioritet. Dertil er du god til at skabe overblik over komplekse tekniske løsninger i en tilbudsproces, der strækker sig over lang tid.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er vedholdende og overbevisende. Du formår at skabe fremdrift og prioritere opgaver, så virksomheden bruger kræfterne der, hvor mulighederne er størst for at opnå succes, og altid med kunden i centrum.

Det er en forudsætning, at du er flydende på engelsk i skrift og tale. Kvalifikationer indenfor andre sprog vil være et plus.


Udfordrende job i en global virksomhed med lokale rødder

Du tilbydes en central rolle i et internationalt miljø, med stærke lokale værdier. Virksomhedskulturen er stærk, hvor sammenhold og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje ambitioner. Du vil komme til at arbejde med førende teknologier i et professionelt salgs-set-up, hvor du vil have mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Kontakt Jesper Nielsen ved PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FredericiaVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk