Manufacturing Engineer

med fokus på drift, optimering og teknik - plastfremstilling

Plus Pack er specialiseret i udvikling og produktion af innovative og kundetilpassede emballageløsninger til fødevareindustrien. Produktionen i Danmark omfatter to produktionsområder: plast og aluminium. Som Manufacturing Engineer bliver du primært tilknyttet plastproduktionen i Odense, hvor du bliver en vigtig sparringspartner for Produktionschefen.

Det bliver dit ansvarsområde at drive CI og optimeringsindsatser, samt at bidrage til produktionseffektiviteten gennem fokus på produktionsudstyr, værktøj, metoder og processer. Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Styre anvendelsen og vedligeholdelse af værktøjer, såvel som udviklingen og godkendelse af nye værktøjer

  • Indkøring af nye produkter/0-serier

  • Understøtte CI og optimeringsindsatser

  • Bidrage til kapabilitetsstudier og design for manufacturing i tæt samarbejde med produktudviklingsteamet

  • Løbende træning og udvikling af opstiller-/klargøringsteams

  • Bidrage med specialistviden omkring produktionsprocesser

  • Aktiv deltagelse i systematisk vedligehold og optimering af maskinpark og udstyr

I rollen får du en meget bred kontaktflade i dagligdagen såvel internt som eksternt, og du kommer bl.a. til at arbejde tæt sammen med opstillere, produktudviklingen, planlægnings-, vedligeholdelses- og kvalitetsafdelingen, hvor du bidrager med teknisk sparring og ekspertise.

Arbejdsstedet er virksomhedens hovedkontor og produktionsenhed i Odense.


Teknisk profil med både drifts- og udviklingsfokus

Plus Pack er serieproducerende, og et vigtigt fokusområde er optimering af og fleksibilitet i seriestørrelser, omstillinger og tekniske kapabiliteter. Derfor er det en stor fordel, at du har erfaring med serieproduktion og optimering af omstillinger. Du får generelt en central rolle i at identificere udviklingspotentialer i produktionen inden for dit område, og ikke mindst i at initiere og eksekvere projekterne. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring med brugen af værktøjer til løbende proces- og produktionsoptimering, som f.eks. TPM, SMED, 5S, OEE mv. Har du derudover også erfaring med automatiseringsprojekter, er det en yderligere fordel.

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, værktøjsmager eller tilsvarende, teknisk uddannelse. Har du allerede erfaring med plastfremstilling, er det en fordel, eller også har du forudsætningerne og interessen for at lære det. Det vigtigste er, at du har opbygget erfaring i en lignende rolle med fokus på drift og optimering af fremstillingsprocesser, -udstyr og -værktøjer.

Det er ligeledes vigtigt for din succes i rollen, at du er en team-player og at du er god til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige interessenter. Du trives med både hands-on opgaver i produktionen og mere overordnede udviklingsopgaver – du har med andre ord fingeren på pulsen, og sørger for, at opgaverne bliver eksekveret.


Bliv en del af en innovativ og international emballagevirksomhed

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for fødevareemballage til hele det europæiske marked. Virksomheden investerer kontinuerligt i ny teknologi, og har stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi – og du vil opleve, at den øverste ledelse er meget aktive på området.

Du kommer tæt på driften og samtidig en bred kontaktflade i organisationen, hvilket giver dig mulighed for at bringe din faglige ekspertise og dine optimeringsværktøjer i spil. Miljøet er kendetegnet ved høj ambition, en stærk faglighed og stolthed. Samtidig får du gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk på området, og samtidig udvikle dig fagligt og personligt.

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så send os din ansøgning via ’Søg Stillingen’ allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale. Du kan læse mere om virksomheden på www.pluspack.com, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig!Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense S.Vil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk