Ingeniør eller Maskinmester

Vil du være med til at præge fremtidens energiforsyning på Vestfyn?

Assens Fjernvarme er i fuld gang med at tilrette sig fremtidens energisystemer. Virksomheden var allerede i 1988 CO2 neutral - og er i dag helt i front med vindmølle-, solcelleanlæg og varmepumpe samt et 100% biobrændselsbaseret kedel/turbine setup. Virksomheden er kendt for at gribe de muligheder, der opstår - og netop nu, er blandt andet, en markant udvidelse af forsyningsområdet under gennemførelse.


Du kommer til at arbejde med teknologi, energisystemer og rammevilkår

For at få alle disse tiltag sikkert i mål har virksomheden etableret et projektteam, som både arbejder med at analysere muligheder, beregne konsekvenser - og vigtigst - eksekvere de projekter som bestyrelsen har sagt ”go” til. Du får, som del af teamet, en rigtig spændende mulighed for at bruge din viden om teknologi, energisystemer og de energipolitiske rammevilkår, tæt på forbrugerne og med få skridt til det anlæg, som leverer varme og energi til forbrugerne på Vestfyn.

Du får en nøglerolle i teamet, hvor du i tæt samarbejde med to ingeniørkolleger og direktøren, forventes at tage et selvstændigt ansvar for dine egne projekter, samtidig med at du udfører praktiske specialistopgaver i de projekter som involverer hele organisationen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med driftsorganisationen og det administrative team, og uanset hvor man befinder sig i organisationen hos Assens Fjernvarme er målet, at udvikle et moderne energiselskab med udgangspunkt i de muligheder som nye teknologi, sektorkobling, digitalisering og bæredygtige VE løsninger giver.
 

Baggrund i energisektoren

Du har sikkert en uddannelse som ingeniør eller maskinmester, og du har ideelt set allerede et par års erfaring fra energisektoren, hvorfra du har kendskab til rammevilkår og de tekniske løsninger, som skal være med til at løse fremtidens energiudfordringer.

Teknik har din store interesse, men det er vigtigere at du forstår hvordan de forskellige løsninger spiller ind i sektorens udvikling, end om du allerede har tilbundsgående kendskab til hvordan et kraftvarmeværk fungerer i daglig drift.

Du har en analytisk og metodisk tilgang til opgaverne, og du er god til at formidle dine budskaber, baseret på fakta og respekt for den viden som dine kolleger allerede har.

Når det gælder om at søge ny viden, er du nysgerrig og opsøgende og du er ikke bange for at tage initiativ og ansvar når nye ideer skal fødes og implementeres i en travl hverdag.


Ansvar for egne projekter i en sektor med hele samfundets bevågenhed

Du får her mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt i en sektor i rivende udvikling, og med hele samfundets store bevågenhed. Hvor stabil energiforsyning tidligere har været en selvfølge, er de fleste i dag bevidste om vigtigheden af, at der træffes de rette beslutninger når det gælder sikker forsyning af energi og varme.

Du bliver del af en organisation hvor alle er klar til at hjælpe dig, på områder, hvor din erfaring og viden endnu mangler, men samtidig har respekt for det, som du bringer til af ny viden og personlig energi. Ikke mindst kommer du til at arbejde i en virksomhed hvor de nyeste løsninger allerede er i drift – og hvor flere innovative tiltag er på vej. Lyder dette som dit næste job, så lad os høre fra dig.  

Kontakt Konsulent Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AssensVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk