E-commerce & Media Specialist, DK

Du driver den digitale kunderejse

Udvikling af TEMPUR®s online platform og eksekvering af mediestrategien

E-commerce og synlig tilstedeværelse i det digitale medieunivers bliver mere og mere vigtig for TEMPUR®. Såvel i den danske organisation, som hos det internationale Tempur+Sealy Team er der stort fokus på, at disse områder bliver mere afgørende for kundernes beslutningsproces, uanset hvor den endelige købs-

beslutning finder sted. Dit ansvar i stillingen bliver at optimere TEMPUR®s online kampagne-eksekvering og mediemix, så sammenhængen i budskaberne og effekten af medietiltagene på tværs af den digitale markedsplads i Danmark styrkes. Ambitionerne er høje, og du står i spidsen for at fastsætte online kampagneplaner, mediestrategier, planlægning og eksekvere på onlinesalget, samt mediemæssige tiltag.

Med afsæt i et stærkt brand, nye produkter specifikt udviklet til web-salg og et professionelt marketing set-up bliver dine hovedopgaver, at:

  • Planlægge og eksekvere salgsfremmende aktiviteter

  • Udarbejde salgs- og mediestrategi på tværs af egne platforme, tredjepart-websites, affiliate-netværk og review sites

  • Vedligeholde og videreudvikle tempur.dk i samarbejde med det internationale team af udviklere

  • Drive TEMPUR®s online medietilstedeværelse, og som brandambassadør, udvikle og tilpasse content-, SEO/SEM- og PPC-strategi, med afsætning i koncernens strategi

  • Bidrage til nye koncepter med henblik på at øge trafik, konverteringer og AOV

  • Identificere forretningsmuligheder, og skrue den bedst mulige mediestrategi sammen for at drive mest mulig awareness, trafik og salg for TEMPUR® brandet

Derudover opbygger du performance målinger via tredjepartssystemer og intern rapportering af relevant data på tværs af web og mediestrategi og definerede KPI’er.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med en række professionelle kolleger og eksterne samarbejds-partnere i Danmark og internationalt, herunder ikke mindst den internationale marketingfunktion i London, de E-commerce ansvarlige i de øvrige europæiske lande, samt eksterne bureauer.


Passioneret E-commerce og Media Specialist profil, der kan bidrage fra dag ét

Du har en stor interesse for E-commerce og en rigtig god forståelse for kunder, kanaler og beslutningsrejsen når forbrugere vælgere at investere i et langvarigt forbrugsgode. Du vægter kundefokus og har stærke kompetencer indenfor mediestrategi. Du brænder for at arbejde som en del af et hold, hvor du kan bringe din viden og erfaringer i spil. Du har allerede skabt overbevisende resultater, og du ved, hvad der kræves for at drive strategien og være hands-on i eksekveringen.

Du motiveres af at være en del af et team, hvor alle bidrager til den samlede plan og eksekvering. Du har en DO-IT-NOW mentalitet og du er kendt for at være energisk, serviceminded og ansvarsbevidst. Det falder dig naturligt at komme med idéer og udfordre status quo. Andre vil sige om dig, at du er en holdspiller, en god kollega, kreativ og lægger vægt på, at man løfter stort og småt i flok.

Har du erfaring med at arbejde i et lokalt forankret selskab, som en del af et internationalt set-up er det en fordel. Du ser det som en motiverende faktor, at du har mulighed for sparring og samarbejde med dine internationale kollegaer, og det er en forudsætning at du begår dig på engelsk på forretningsniveau.


Stærkt brand, stærke værdier, professionelt set-up og et engageret hold af kolleger

Du får mulighed for at drive den danske ’e-commerce’-rejse og medieplan med en kuffert fuld at muligheder. Du får en høj grad af indflydelse og frihed til at afprøve dine idéer inden for rammerne af en professionel og succesfuld koncern, hvor stærke værdier som passion, omsorg, holdånd og fokus på både medarbejdere, forhandlere og slutbrugere går hånd i hånd med profit-orientering.

Din hverdag er præget af teamwork, godt kollegaskab og en international kontaktflade. Lokalt såvel som internationalt er der dynamik og god stemning. Alle løfter i flok, er i øjenhøjde og der er en udpræget korpsånd og gejst – og ikke mindst en stærk fælles passion for TEMPUR®s  vision ”Improving the sleep of more people every night all around the world”.

Kontakt Jesper Nielsen på +45 24482015 for yderligere oplysninger. Teamet ser frem at få dig om bord, så send dit CV og en ansøgning på engelsk via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odens C.Vil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk