NPD-Ingeniør

Du trykprøver den kreative streg og sikrer holdbare, bæredygtige løsninger

Nøgleposition i udviklingsafdelingen – med ansvar for de tunge ingeniøropgaver

Du bliver en del af FM Mattsson Groups danske udviklingsafdeling, der udvikler og designer armaturer og brusesystemer, primært under det anerkendte Damixa brand. Produkterne udvikles med respekt for den danske designtradition og med afsæt i værdier som kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Du får en vigtig rolle i afdelingen, hvor du især kommer til at arbejde med den del af udviklingsprocessen der omhandler design og konstruktion. Du kommer med andre ord til at arbejde med mekanisk udvikling både når der skal konceptudvikles, realiseres og dokumenteres.

Blandt dine primære arbejdsopgaver kan derfor nævnes:

  • Konceptudvikling og realisering af produkter med udgangspunkt i dansk designtradition

  • Test og verifikation af det mekaniske design, herunder beregninger og funktionstest 

  • Research inden for nye produktionsteknologier og materialer – primært plast og metaller 

  • 3D modellering og 3D print samt andre former for rapid prototyping

  • Gennemførelse af tryk-, støj- og flowmålinger i testlaboratoriet, samt dokumentation heraf

  • Sparring med kreative kolleger og leverandører omkring tekniske udfordringer og mulige løsninger

  • Sparring med kvalitets- og supply chain afdelingerne 

Du får en bred berøringsflade til store dele af organisationen, og du kommer til at arbejde tværfagligt med kolleger, som har stor erfaring inden for udvikling og produktion af netop armaturer. På tværs af alle afdelinger er kunden i fokus og nye veje afsøges løbende, for at sikre den optimale proces. Bæredygtighed og hensyn til verdens ressourcer står her øverst på agendaen. Dertil vil du komme til at arbejde sammen med internationale leverandører og med kolleger med samme ansvar i FM Mattsson Mora Group, der har base i Sverige. Derfor er det et krav at du behersker engelsk i skrift og tale.


Teknisk velfunderet ingeniør med praktisk tilgang til opgaverne 

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller lignende og har optimalt et par års erfaring inden for produktudvikling eller konstruktion af højkvalitetsprodukter. Det kan også være at du er nyuddannet – og gennem anden praktisk erfaring, eller en dyb passion og interesse for mekanik og materialer, har tilegnet dig en bred viden om forskellige teknologier og mekaniske løsninger.

Uanset din baggrund, er du ikke i tvivl om, at du har mere styr på dit fag, end de fleste af de ingeniører som du sammenligner dig med. Det er ofte dig, som bliver budt med, når løsningen ikke er ligetil og den innovative ide skal realiseres gennem teoretiske betragtninger og praktiske forsøg.

Du nyder at arbejde med tingene i prototypeværkstedet, og du ved, at de bedste løsninger findes i et samspil mellem teoretisk viden, erfaring og praktiske forsøg.   

Din arbejdsstil er præget af, at du gennem en metodisk og vedholdende proces hele tiden søger løsninger på de udfordringer, som produktudvikling i opgavens natur byder på – ikke nødvendigvis nye løsninger men i lige så høj grad løsninger, som I finder gennem et tæt og respektfuldt samarbejde mellem forskellige faggrupper og leverandører. Du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne projekter og bidrage positivt til andres.


Avanceret teknologi og funktionelle løsninger pakket ind i klassisk design

Du har her muligheden for at blive del af en virksomhed med en lang tradition inden for udvikling af produkter i klassisk dansk design og med flere succeshistorier inden for teknisk nyudvikling. Du får mulighed for at fordybe dig fagligt, uden at miste kontakten til det som produktudvikling handler om – produkterne som findes i dit eget og din nabos badeværelse og køkken.

Ikke mindst bliver du del af et ungt R&D team, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger inden for alle virksomhedens funktioner, der alle brænder for deres produkter og løsninger. Jobbet vil derfor give dig mulighed for at præge og udvikle din stilling, i takt med din erfaring og faglighed udvikles. 

Kontakt Jesper Nielsen eller Kris Mikaelsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Kris Mikaelsen
Kontakt Kris Mikaelsen
Mobil: 26216015
E-mail: km@peoplelink.dk