Senior Category Manager

Strategisk indkøb og contract management indenfor fremtidens energiforsyning

Ansvar for udvikling af nogle af virksomhedens største indkøbskategorier  

Du får selvstændigt ansvar for strategisk indkøb og contract management i nogle af virksomhedens største indkøbskategorier. Da Crossbridge Energy driver et af landets største procesanlæg, er der primært fokus på teknisk indkøb samt indkøb af håndværksmæssige ressourcer indenfor alle discipliner.

Din opgave bliver at udvikle og implementere indkøbsstrategierne i flere kategorier, som har direkte indflydelse på Crossbridge Energys mulighed for at indfri sin overordnede strategi.

Du vil få en varierende og udfordrende hverdag, der veksler mellem analyse af forretningens behov og nuværende leverandør-performance, over beskrivelse af scope og udvikling af tendermateriale til den endelige forhandling med nøgleleverandører.

Med et stort antal contractors på sitet ved du som erfaren category manager, at den tredje - og måske vigtigste - halvleg starter her, når kontrakten er underskrevet, og den løbende leverance skal optimeres.

Crossbridge Energy Fredericia er en vigtig virksomhed for en række underleverandører i lokalområdet, og et af de steder i Danmark, hvor rådgivere samt produkt -og serviceleverandører kan vedligeholde og udvikle deres kompetencer indenfor både nutidens og fremtidens energiteknologier. Du vil derfor opleve, at du har en betydelig forhandlingskraft i din rolle.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med indkøbschefen og den tekniske organisation, men der er en klar forventning til, at du på baggrund af din erfaring selvstændigt vil drive strategiske indkøbsprojekter af en betydelig størrelse og hermed skabe forandringer og resultater for virksomheden. Du indgår i indkøbsteamet med 3 andre kolleger, som samlet har et årligt indkøbsbudget på 500-600 mio. kr.


Ambitiøs og forhandlingsstærk indkøber, der kan skabe forandringer og resultater

Du har allerede betydelig erfaring med teknisk indkøb fra en større organisation/koncern, hvor strategisk indkøb og forhandling med nationale og internationale leverandører har været din hverdag.  Du ved herfra, at den gode aftale ikke udelukkende bygger på laveste pris, men at leverandørperformance skal måles på flere parametre. Du har formentlig en videregående kommerciel uddannelse som cand.merc. eller HD indenfor logistik, supply chain eller tilsvarende.

Du er en stærk stakeholder manager både internt og eksternt, og du er kendt for at udfordre kolleger og samarbejdspartnere i en positiv og løsningsorienteret dialog – altid med fokus på at skabe udvikling for hele forretningen. Du har erfaring og initiativ til at udfordre det bestående, og du skaber dine resultater ved at koble din gode forretningsforståelse og dine analytiske evner. Som forhandler er du ambitiøs, overbevisende og stræber efter at opnå de bedste rammer og vilkår for virksomheden.

Da du samarbejder med nationale og internationale kolleger og leverandører, er det en forudsætning, at du behersker engelsk i skrift og tale. Du er stærk i Excel, hvor du udarbejder dine performanceanalyser, og bygger grundlaget for en effektiv contract management proces.
 

Spændende udfordringer i en ambitiøs koncern – hvor dagsordenen er: forandring

Du får stor indflydelse på forretningen, samtidig med at du bliver fagligt og personligt udfordret, da du arbejder med et stort budget, strenge krav til compliance samt stort fokus på kvalitet. Du vil indgå i en ambitiøs international koncern, hvor vilje og stærke resultater anerkendes og giver dig mulighed for at tage dit næste spændende karriereskridt i en virksomhed, hvor hvert eneste tiltag har en signifikant betydning for ikke blot virksomhedens men hele landets miljømæssige foot print.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FredericiaVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk