Spring til indhold

Maskiningeniør

Fokus på systemintegration og processer

Odense/København

Vil du fordybe dig i maskinfagets fascinerende verden? Motiveres du af at samarbejde med dygtige specialister? Og ønsker du at udfordre dine evner i et professionelt og dynamisk miljø?

Hvis du kunne tænke dig at sætte din faglighed i spil inden for den maritime branche, så har vi den perfekte mulighed til dig! Vores kunde, et af landets førende specialistkonsulenthuse inden for det maritime, leder efter en dygtig maskiningeniør. Bliv en del af et team, der løser spændende og tekniske udfordringer.

Design af fremtidens miljøvenlige færger og avancerede flådeskibe

Er du maskin- eller energiingeniør, og arbejder du allerede med komplekse systemer og processer, hvor flere teknologier fungerer i et samlet system? Så har du måske lyst til at udvide dit kompetencefelt til at omhandle næsten alle funktioner i det minisamfund, som et skib udgør?

Du vil komme til at arbejde i en gruppe af ingeniører, som har fokus på de processer, som drejer sig om fremdrift, forsyning, varme, køling m.v.

Blandt en stor variation af opgaver, som gruppen arbejder med, kan nævnes:

  • Specificering af maskinudstyr som pumper, separatorer etc.

  • Beregning af rørsystemer, herunder tryktab, tankstørrelser etc.

  • Udarbejdelse af maskinarrangement

  • Tegning af P&ID

  • Systembeskrivelser

  • Udarbejdelse af varme- og kølebalancer

  • Deltagelse i fastlæggelsen af designfilosofier, standarder og installationspolitikker

  • Samarbejde med godkendende myndigheder og skibsejere

Hertil kommer en meget vigtig rolle i hele tiden at udvikle gruppens viden om nye teknologier og løsninger.

Du kan se frem til en alsidig rolle, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer inden for en række forskellige fagdiscipliner.

Maskin- eller energiingeniør med erfaring fra procesindustrien eller som leverandør af komplekse systemer

Du har formentlig nogle års erfaring fra procesindustrien eller måske endda fra den maritime verden, hvor dit primære arbejdsfelt er projektering af løsninger.

Du er vant til at arbejde efter standarder og normer, og det ligger dig naturligt, at andre disciers dagsorden kan sætte rammen for, hvilke løsninger du kan vælge.

Det er vigtigt, at du har interesse for at være på forkant med den teknologiske udvikling. Du motiveres af at tage et selvstændigt ansvar og trives i et dynamisk miljø.

Du beherkser engelsk i skrift og tale, og der vil være en begrænset rejseaktivitet forbundet med jobbet.

En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes her først og fremmest et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Her er der mulighed for et fleksibelt arbejdsliv – mellem kontorerne i Odense og København eller fra hjemmet.

Processen

OMT samarbejder med konsulentvirksomhederne Copenhagen Search Partners og PeopleLink om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i København, bedes du ringe til Niels Henrik Findsen på tlf. 2888 8971 eller Emilie Thrane på tlf. 5388 8973. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i Odense, bedes du ringe til Jesper Nielsen eller Rebekka Platz på tlf. 6610 2015.

For at søge stillingen i København: Klik her

For at søge stillingen i Odense: Klik her

Niels Henrik Findsen
Niels Henrik Findsen
+45 2888 8971
nhf@cspartners.dk

Emilie Thrane
Emilie Thrane
+45 5354 0008
emt@cspartners.dk

Læs mere om Odense Maritime Technology

OMT er en af Danmarks førende virksomheder inden for maritimt design og rådgivning. OMTs ydelser har siden deres etablering i 2010 været stærkt efterspurgt både globalt og nationalt, og i 2023 har Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Danske Patruljeskibe K/S – et konsortium stiftet af OMT, Terma og PensionDanmark – indgået en aftale om nye patruljeskibe til Forsvaret. OMT beskæftiger mere end 85 specialister og projektledere på kontorerne i Odense og København og tilbyder services inden for skibsdesign, projektering, licenssalg, produktionsteknologi og værftslayouts. Læs mere på www.odensemaritime.com