Maskiningeniør

Specialist i et maritimt kraftcenter

Odense Maritime Technology A/S er et af landets stærkeste specialistkonsulenthuse med viden indenfor alle discipliner, der indgår i design og bygning af de mest effektive skibe til både flåden og civile formål. Odense Maritime Technology A/S vil de kommende år, i tæt samarbejde med andre førende internationale teknologivirksomheder, indtage en central rolle i løsningen af mindst to vigtige samfundsopgaver: Udvikling og bygning af nye flådefartøjer, som vil bidrage til Danmarks sikkerhed, og klimavenlige færger, der vil understøtte den regionale mobilitet.            


Design af fremtidens miljøvenlige færger og avancerede flådeskibe

Er du maskin- eller energiingeniør, og arbejder du allerede med komplekse systemer og processer, hvor flere teknologier fungerer i et samlet system, så har du måske lyst til at udvide dit kompetencefelt til at omhandle næsten alle funktioner i det minisamfund, som et skib udgør?

Du vil komme til at arbejde i en gruppe af ingeniører, som har fokus på de processer, som drejer sig om fremdrift, forsyning, varme, køling m.v. - og der indgår rigtig mange teknologier i et avanceret specialskib.

Blandt en stor variation af opgaver, som gruppen arbejder med, kan nævnes:

 • Specificering af maskinudstyr som pumper, separatorer etc.

 • Beregning af rørsystemer, herunder tryktab, tankstørrelser etc.

 • Udarbejdelse af maskinarrangement

 • Tegning af P&ID

 • Systembeskrivelser

 • Udarbejdelse af varme- og kølebalancer

 • Deltagelse i fastlæggelsen af designfilosofier, standarder og installationspolitikker

 • Samarbejde med godkendende myndigheder og skibsejere

Hertil kommer en meget vigtig rolle i hele tiden at udvikle gruppens viden om nye teknologier og løsninger.  

Som det fremgår, kan du se frem til et alsidigt specialistjob, hvor du vil have mulighed for både faglig fordybelse og for at få en bred samarbejds- og berøringsflade med de dygtigste i branchen.


Maskin- eller energiingeniør med erfaring fra procesindustrien eller som leverandør af komplekse systemer   

Du har allerede nogle års erfaring fra procesindustrien eller måske fra den maritime verden, hvor dit primære arbejdsfelt er projektering af løsninger, hvor især termodynamik og integration af forskellige systemer og teknologier er dit fokus.

Blandt dine vigtige kompetencer og interesseområder vægter du følgende højt:

 • Termodynamik

 • Systemdesign

 • Beregning af energibalancer

Du er vant til at arbejde efter standarder og normer, og du kan håndtere, at andre discipliners eller funktioners dagsorden sætter rammen for, hvilke løsninger du kan vælge. Det er vigtigt, at du motiveres af at tage et selvstændigt ansvar, og at du trives i et dynamisk miljø, hvor krav til nye løsninger og til tider omskiftelige dagsordener udfordrer din beslutsomhed og fokus. Det er også vigtigt for dig at være på forkant med den teknologiske udvikling, og du ser de ændrede krav til bæredygtige løsninger og omkostningseffektivisering som en mulighed for personlig og faglig udvikling.

Som en del af det maritime miljø ved du, at engelsk som forretningssprog er et must, og at der naturligt vil være en begrænset rejseaktivitet forbundet med jobbet.    


En moderne virksomhed med fleksibilitet og fokus på faglig udvikling

Du tilbydes her først og fremmest et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af et specialistmiljø, hvor alle stræber efter at være på forkant med udviklingen og levere world class skibsdesign. Samtidig bliver du del af en organisation med korte beslutningsveje og en kultur, hvor godt kollegialt samarbejde går hånd i hånd med høj faglig ambition og en moderne tilrettelæggelse af hverdagen. Her er der mulighed for et fleksibelt arbejdsliv – mellem kontorerne i Odense og København eller fra hjemmet.


Processen

OMT samarbejder med konsulentvirksomhederne Copenhagen Search Partners og PeopleLink om rekrutteringsprocessen. Er du nysgerrig efter at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i København, bedes du ringe til Niels Henrik Findsen på tlf. 2888 8971 eller Emilie Thrane på tlf. 5388 8973. Er du interesseret i at arbejde på kontoret i Odense, bedes du ringe til Jesper Nielsen eller Marie Nørgaard på tlf. 6610 2015.

For at søge stillingen i København: Klik her

For at søge stillingen i Odense: Klik herGeografi: Flere steder
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense/KøbenhavnVil du vide mere?

peoplelink logo
Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Marie Nørgaard
Kontakt Marie Nørgaard
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: man@peoplelink.dk


csp logo

Niels Henrik Findsen
Niels Henrik Findsen
Mobil: +45 2888 8971
E-mail: nhf@cspartners.dk

Emilie Thrane
Emilie Thrane
Mobil: +45 5354 0008
E-mail: emt@cspartners.dk


 

 

 

Se alle ledige stillinger hos OMT her: KLIK HER ...