Administrativ Sales Supporter

Ordrebehandling | Behandling af stamdata | Salgssupport

Professionel ordrehåndtering og servicering af kunder i dagligvarehandlen

Som Sales Supporter i Løgismose vil du sammen med dine kolleger i afdelingen supportere salgsorganisationen ved at yde en professionel service overfor kunder og leverandører samt bidrage til at sikre et korrekt og effektivt vare- og ordreflow gennem systemerne.
Du bliver en del af Sales Operations-teamet bestående af tre dygtige og servicemindede medarbejdere, som alle har reference til afdelingslederen. Teamet varetager mange forskelligartede opgaver forbundet med salg og indkøb af både handelsvarer og varer fra egen produktion. Afdelingen spiller en central rolle i virksomhedens daglige drift og har til formål at være bindeled mellem salg, kunder, leverandører, produktion, indkøb og økonomi.

Blandt dine vigtigste opgaver er:

  • Vedligeholdelse og berigelse af produkt- og kunde stamdata

  • Håndtering af salgs- og indkøbsordrer, herunder modtagelse, oprettelse, evt. tilpasning og bogføring

  • Daglig koordinering og kommunikation på tværs af interne afdelinger

  • Løbende koordinering med teamet ift. fordeling og prioritering af opgaver

  • Varetagelse af daglige driftsopgaver

Hertil kommer de løbende ad hoc-opgaver, herunder håndtering af diverse overflytningsordrer, kommunikation med transportører, palleregnskab og håndtering af reklamationer i samarbejde med kvalitetsafdelingen.

Din arbejdsplads er på Løgismoses adresse i Allested Vejle i Broby på Fyn.


Du brænder for at levere et højt kvalitetsniveau og trives i en tempofyldt hverdag

Du har allerede opbygget erfaring fra en lignende stilling i en administrativ salgssupport-funktion med servicering af B2B-kunder i dagligvarebranchen. Har du erfaring fra en FMCG- eller fødevarevirksomhed, står du med særdeles gode kort på hånden. Dit teoretiske fundament er en uddannelse relateret til handel, salg og/eller administration.

Det er vigtigt for din succes i rollen, at du har en god forståelse for systemer og datahåndtering. Du har et stærkt analytisk mindset og en dyb interesse for at forstå hvordan selv små men rigtige tiltag kan have en stor virkning. Samtidig er det afgørende, at du trives i en dynamisk hverdag med et højt tempo og mange interessenter omkring dig.
Du er en erfaren bruger af ERP-systemer samt Excel, og har du i forvejen kendskab til Navision (NAV 2015), vil dette være en fordel. Du får kontakt med leverandører og samarbejdspartnere i flere lande, og derfor er det ligeledes vigtigt, at du behersker engelsk i skrift og tale. 


En foranderlig hverdag i en virksomhed i hastig udvikling

Kulturen i Løgismose er præget af stolt håndværk, passionerede kolleger, et innovativt produktfokus og store ambitioner om at frembringe kvalitetsfødevarer og -måltider til danske forbrugere.

Du træder ind i en virksomhed i hastig vækst og udvikling på alle niveauer, hvorfor du skal være forberedt på en hverdag, hvor strukturer og processer er i konstant udvikling, og hvor det, der kan lade sig gøre den ene dag, kan vise sig at være en udfordring den næste.

Du kan også forvente at blive en del af et team som hilser ny viden og innovative ideer velkommen, hvorfor der er gode muligheder for at sætte dit præg på, hvordan opgaverne skal løses, og på hvordan barren for serviceniveauet kan løftes endnu højere.

Lyder dette som dit næste job? Kontakt Mikkel Nielsen hos PeopleLink på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig og indkalder løbende til samtale.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: BrobyVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk