Produktionsleder

Høje kvalitetsstandarder, teknologi og fagligt kompetente medarbejdere

Ledelse og udvikling af team på 30 medarbejdere

Du får ansvaret for den daglige ledelse af en produktionsafdeling, der fremstiller højt specialiserede pulvermetalemner – sintermetal. Kunderne er store spillere inden for bl.a. bil- og medicinalbranchen, og kravene til produkternes kvalitet og tolerancer er meget høje. Medarbejderne i afdelingen er derfor specialister inden for deres fagområde, og som leder er din primære opgave at sætte retning for afdelingen, organisere det daglige arbejde og udvikle den enkelte medarbejder.

Du bliver del af et produktionslederteam, der består af 2 produktionsledere, som begge refererer til produktionschefen. Sammen har I ansvaret for kvalitet, levering og effektivitet.

Blandt dine vigtige opgaver kan nævnes:

  • Sikre den daglige driftsafvikling

  • Lede, motivere og udvikle dine medarbejdere til øget performance og samarbejde

  • Håndtere personalerelaterede opgaver – ansættelser/afskedigelser, sygemeldinger, godkendelse af tidsregistreringer m.v.

  • Aktivt bidrage til den løbende forbedring af kvalitet, leveringsperformance og produktivitet

  • Deltage i automatiseringsprojekter og implementering af nyt produktionsudstyr

FJ Industries er på en ambitiøs vækstrejse, hvor vejen til succes i høj grad går gennem involvering, automatisering og standardisering af processer. Som produktionsleder bliver du en nøglespiller i at omsætte de overordnede mål til aktive handlinger i produktionen.


Erfaren leder med erfaring fra metal- eller plastindustrien

Du har en solid teknisk baggrund og erfaring med produktionsledelse, ideelt set fra metal- eller måske plastindustrien, hvor du har haft succes med at udvikle et team af fagligt kompetente medarbejdere.

Uddannelsesmæssigt kan der være flere indgange til jobbet. Du kan have opnået din ledererfaring enten med udgangspunkt i en faglig uddannelse som værktøjsmager, maskinarbejder eller lignende eller have taget den mere teoretiske vej som produktionsingeniør eller måske maskinmester.

Det vigtige er, at du påtager dig ledelsesansvaret og skaber overblik og motivation. Du baner vejen for dine medarbejderes performance ved at træffe de nødvendige beslutninger og fjerne de sten på vejen, som forhindrer medarbejderne i lykkes på kort og lang sigt.

Du arbejder selv struktureret med det lange lys tændt, og du skaber din troværdighed og gennemslagskraft ved at være i tæt dialog med dine medarbejdere, ligesom du altid er forudsigelig og tydelig i dine budskaber.

Vigtige redskaber i værktøjskassen er kendskab til LEAN og erfaring med at arbejde med krævende kvalitetsinstruktioner og procedurer – som minimum ISO 9001 og gerne IATF16040. Du er rutineret bruger af MS Office pakken, og du bruger gerne virksomhedens ERP-system som det vigtigste værktøj til at skabe overblik og deling af viden.


International vækstvirksomhed med lokale rødder på Fyn

Du bliver del af en international virksomhed med ambitiøse vækstmål og fokus på at udvikle en konkurrencedygtig produktion i Danmark. Det udmønter sig konkret i en lang række spændende tiltag, som du får en afgørende rolle i at integrere i den daglige produktion.

Du vil opleve en uformel omgangstone præget af humor og stor frihed til løsning af dine opgaver.

Lyder dette som det næste spændende skift i din karriere? Så kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FerritslevVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk