Sælger til nysalg

Du sælger et stærkt koncept til sportsklubber og -foreninger

Du får drømme til at gå i opfyldelse og finder din egen vej til resultaterne

Vil du sælge et positivt og stærkt koncept til sportsklubber og -foreninger? Vil du have en afvekslende hverdag med mange kontakter og aktiviteter? Vil du tage ansvar for eget salgsbudget?

Så får du muligheden som sælger hos Bambusa.

Som sælger overbeviser du frivillige i sportsklubber og -foreninger om de muligheder, deres børn får, når de selv er aktive med salg af strømper. En holdtur, mulighed for at komme på træningslejre, nye redskaber til klubben eller…?

  • Du ringer typisk til formanden, holdlederen eller andre frivillige i bestyrelsen og aftaler et møde

  • På mødet lytter du til behovet, præsenterer konceptet og indgår aftalen. Mødet er online eller fysisk

  • Så let går det selvfølgelig ikke hver gang. Derfor planlægger du dine aktiviteter og følger dem til dørs

  • Du tager ikke et nej for et nej – og har gå på mod

  • Er der af og til behov for et aftenmøde, får du også det passet ind

Aftalerne er forskellige og er f.eks. knyttet til en konkret aktivitet eller løb over flere sæsoner. Du arbejder hver dag tæt med dine kolleger, og I inspirerer hinanden til at udvikle salget og virksomheden.


Du brænder for nysalg og har indsigt i klub- og foreningslivet

Brænder du for ideen, er du god til at skabe relationer via telefonen, og forstår du klub- og foreningslivet – så er dit fundament på plads. Er du dig selv og bruger din indlevelsesevne i kontakten med andre, er det endnu et plus. Har du dertil positive erfaringer fra telemarketing/telefonsalg eller et sælgerjob med nysalg, er det klart en fordel.

Du er konkurrenceminded og går efter at nå dine mål. Du bliver derfor motiveret af aktivitets- og salgsmål. Du ved også, at man ikke vinder hver gang, og du er derfor klar igen efter modstand. Nye vinkler og ideer til at fremme salget kommer naturligt til dig.

Du har et positivt mindset, god energi og er helt sikkert team-mindet. Uanset hvor du bor, skal du som minimum komme på kontoret i Vejle en gang om ugen og gerne mere, så du lettere bliver en del af fællesskabet.


Skab resultater og gør en forskel sammen med dedikerede kolleger

Du oplever glæden ved at give alle mulighed for at få ’noget ekstra’ med klubholdet eller i foreningen. Du får selv en hverdag med mange aktiviteter, kontakter og fleksibilitet. Gode ansættelsesforhold er en del af pakken.

Du bliver modtaget af et topmotiveret team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du bliver oplært og får mulighed for at blive hørt med dine input og gode ideer. Du er sammen med dine nordiske kolleger 2-3 gang om året, hvor I laver faglige og sociale aktiviteter sammen.

Du kan læse mere på www.bambusa.dk, ringe til Lene Mølholm, PeopleLink på 4236 3975 eller til adm. direktør Maria Lund Bertelsen, Bambusa på 6013 0643. Dine kollegaer venter på dig, så send din motivation for jobbet og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Processen afvikles i januar måned.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: VejleVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk