Kunderådgiver, Odense

Bliv en del af holdet i en vækstafdeling

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Odense afdelingen slog dørene op i slutningen af 2014 og er placeret på Hunderupvej i det centrale Odense. Afdelingen oplever en markant kundetilgang, og derfor søges en dygtig rådgiver, der vil være med på holdet bestående af 12 dygtige og kompetente kolleger.


Om jobbet

Du får ansvaret for en eksisterende kundeportefølje og plads til at opsøge nye kunder. Du skal, med udgangspunkt i bankens unikke rådgivningskoncept, give kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode, behovsorienterede løsninger.


Om dig

Du har en finansiel uddannelse og er stærkt fagligt funderet med relevant erfaring indenfor boligfinansiering, investering, pension, forsikring og daglig økonomi. Du skal brænde for den gode kundeoplevelse og trives i et miljø med fokus på at udvikle afdelingen og opnå fælles mål.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunder og for banken

  • er opsøgende og kan lide at tale med mennesker

  • er handlingsorienteret og stærk i din kreditbehandling

  • er nærværende, udadvendt, har god energi og et godt humør


Kort om Fynske Bank

Banken er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster i såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning. 

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier: 

  • Troværdighed

  • Nærvær

  • Købmandskab

  • Fremsyn

Værdierne leves i hverdagen, og i praksis betyder det, at der er korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.


Ansøgning

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte privatkundechef Vivi Hoseassen på direkte tlf. 66 61 24 08 eller mobil 21 85 20 27 eller Lene Høgh Mølholm hos PeopleLink på 42 36 39 75. Du kan sende din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk