Area Sales Manager

Salg af tekniske løsninger og produkter til den globale jernbaneindustri

SEMVAC er en af verdens førende leverandører af vakuumtoiletsystemer til den internationale jernbanesektor. Virksomhedens primære kunder tæller ledende europæiske togoperatører og togproducenter, som stiller meget høje krav til sikkerhed, performance og kvalitet.


International stilling med fokus på salg og forretningsudvikling

SEMVAC har allerede, med afsæt i et stort antal installerede løsninger i hele verden, en førende position på markedet og en betydelig Service & Aftermarket-forretning. Der vurderes imidlertid at være et langt større potentiale, og det bliver din opgave at afdække og opsøge dette - i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige salgsteam.

Du bliver ansvarlig for salg af reservedele og service på en række udvalgte markeder via direkte salg til agenter og distributører i de respektive lande. Derudover forhandler du årsaftaler med vigtige kunder, ligesom du skal sikre den rigtige specifikation af produktet samt produktopgradering, når dette er relevant.

Dine hovedopgaver er at:

  • Identificere og opsøge forretningsmulighederne i den globale koncern og hos kunderne

  • Løfte service- og kvalitetsniveauet overfor kunder og samarbejdspartnere

  • Aktivt deltage i gennemførelsen af salg af samlede løsninger, reservedele og serviceaftaler

Dit primære arbejdssted bliver på SEMVACs hovedkontor i Odense, hvor dine kolleger i teamet også arbejder ud fra. Derudover kan du se frem til ca. 60 rejsedage årligt, når du besøger kunder og samarbejdspartnere.


Kundeorienteret sælger med solid teknisk forståelse og international erfaring

Uddannelsesmæssigt kan der være flere indgange - f.eks. som ingeniør inden for maskin-, elektronik- eller designretningen, men det kunne også være som eksportingeniør eller cand.negot. Du har desuden nogle års erfaring fra en kommerciel rolle med salg af tekniske produkter/projekter, hvor du har arbejdet med at udvide en international kundeportefølje. Har du allerede erfaring fra transportindustrien, står du med stærke kort på hånden.

Det er afgørende for din succes i rollen, at du har en international og kommerciel tilgang og kan udpege forretningsmulighederne i kundernes behov for service, reservedele og upgrades. Du har en solid teknisk forståelse, der giver dig respekt og gennemslagskraft hos kunder og internt i organisationen.

Du har et stort drive og trives med struktureret og systematisk at opsøge nye forretningsmuligheder. Du har høje mål for både dig selv og dit forretningsområde, og du sætter naturligt kunden i centrum, når du afsøger nye markeder, forretningsområder eller kundeemner.

Koncernsproget er engelsk, og det er derfor en forudsætning, at du kan begå dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale, og det er en fordel, hvis du behersker et ekstra hovedsprog, herunder fransk, tysk og/eller spansk. Du er erfaren bruger af CRM- og ERP-systemer og er vant til at udarbejde kalkulationer, business cases og evt. tenders i de gængse office-programmer.


Vær med til at vækste en succesfuld international virksomhed

Du tilbydes en spændende stilling i en international koncern, hvor du får mulighed for at bruge al din erfaring og dine ambitioner til at udbygge SEMVACs position på det globale marked.

SEMVAC har et godt omdømme og er kendt for at levere solide og bæredygtige løsninger til kunderne. Med kombinationen af en stor mængde af SEMVACs løsninger i drift over store dele af verden og et betydeligt merpotentiale har du derfor gode muligheder for at skabe en succes.

Kontakt Mikkel Nielsen hos PeopleLink på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk