Financial Controller

Central økonomifunktion i dansk designvirksomhed

Igennem mere end 110 år har den fynske familieejede virksomhed Carl Hansen & Søn samlet og leveret enestående håndværk og sat møbler fra de bedste danske og udenlandske designere i hjem over hele verden. Med mere end 20 flagship stores i 14 forskellige lande og et stort internationalt forhandlernetværk, har Carl Hansen & Søn for længst skabt sig en markant position på det globale marked for designermøbler.

Til varetagelsen af den økonomiske side af forretningen i Carl Hansen & Søn søges en Financial Controller, som vil have både national og international berøringsflade til virksomhedens mange datterselskaber. Du vil med andre ord her træde ind i en rolle med en international portefølje i en lokal forankret møbelvirksomhed.


Stor selvstændighed i opgaver med internationalt ansvar

Du vil træde ind i en regnskabsafdeling bestående af 9 kompetente kolleger, som varetager forskellige økonomifunktioner på tværs af regnskab, controlling og løn. Du vil få ansvar for en række controller-opgaver, som du vil varetage både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger.

Dine opgaver samt ansvar indbefatter blandt andet:

  • Controlling af internationale datterselskaber, herunder afstemning og opfølgning

  • Koordinering og deltagelse i revision for internationale datterselskaber samt koncernregnskab

  • Udarbejdelse af koncernmånedsrapportering, herunder konsolidering

  • Assistere ved Transfer Pricing-dokumentation

  • Assistere ved opstart af nye selskaber

  • Budgettering, forecast, likviditetsopfølgning og moms/skatter

  • Løbende udvikling og optimering af interne processer og procedurer samt deltagelse i projekter og ad-hoc opgaver

Du kan til eksekveringen af disse og andre opgaver forvente god kollegial sparring i afdelingen, hvor man supplerer hinandens faglighed.


Økonomiprofil med solid regnskabserfaring

Vi forestiller os, at du er økonomiuddannet på kandidat- eller HD-niveau, og at du formentligt har startet din karriere inden for revision. Har du allerede gjort dig erfaring med controlling er det et plus, men mere vigtig er dine kompetencer inden for regnskab, hvor særligt dit kendskab til koncernregnskaber og konsolidering prioriteres.

Du er rutineret i diverse IT-programmer, herunder særligt Excel, og har formentligt et solidt kendskab til et eller flere ERP-systemer samt konsolideringsprogrammer.

Som person er du analytisk og struktureret, og tilgår dine arbejdsopgaver systematisk. Du er detaljeorienteret, men formår samtidig at bevare overblikket, og kan derved varetage en bred vifte af controlleropgaver.

Vi forventer derudover en profil, som kan håndtere opgaver både selvstændigt og i tæt samarbejde med kollegar. Hertil er det ligeledes essentielt, at du formår at kommunikere serviceminded med diverse interessenter, både de interne så vel som eksterne, og kan gøre dette ubesværet på engelsk.

Sidst men ikke mindst søger vi en profil, der kan indgå i en dynamisk hverdag, som kan forholde sig fleksibelt og omstillingsparat til diverse opgaver samt udfordringer.


Familiære værdier i et professionelt og inspirerende miljø

Din dagligdag er på hovedlokationen i Gelsted, hvor dit arbejdsmiljø er æstetisk indrettet med Carl Hansen & Søns egne designklassikere, som skaber en inspirerende atmosfære.

Du vil opleve en virksomhed, der trods sin store internationale succes og organisatoriske størrelse har en nærværende kultur med et familiært værdisæt. Dette afspejler sig blandt andet i en uformel omgangstone og et stort fokus på medarbejdertrivsel.

Derudover er diverse personalegoder højt prioriteret, såsom virksomhedens værdsatte kantineordning, træningsfaciliteter, massageordning, personaleforeningsarrangementer og kunstforening.

Lyder dette som dit næste karriereskridt, så kontakt PeopleLinks konsulent Mikkel Nielsen på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: GelstedVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk