Account Manager

International forretningsudvikling gennem strategiske samarbejder

Vil du være med til at udvikle salget af højteknologiske inkjet printere til industrien over hele verden?

Du har her muligheden for at være med på en spændende rejse, hvor HSA Systems med ny adm. direktør, en professionel bestyrelse og ikke mindst et produktprogram med flere nyudviklede produkter, er klar til at udfylde nye muligheder på et globalt marked.


Du er spejderen som finder og opsøger nye samarbejdsmuligheder

I dag sælger HSA Systems bl.a. sine produkter og løsninger gennem virksomhedens afdelinger i Tyskland og Frankrig samt gennem et stort netværk af distributører og integratorer over hele verden.

Markedet er kendetegnet ved mange globale og regionale spillere, med hver deres unikke fordele og HSA Systems ser store muligheder i at etablere samarbejder for dermed at nå ud til flere segmenter og markeder.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med Salgsdirektøren og det tekniske bagland, når du identificerer og kvalificerer potentielle muligheder. Når du har etableret kontakten, bringer du flere af virksomhedens kompetencer i spil, og du får her en vigtig rolle i at koordinere salgsprocessen.

Eksekvering bliver nøgleordet for din succes. Du opsøger selv virksomheder i branchen hvor kortsigtede eller langsigtede synergier virker åbenlyse, og du indleder en dialog, hvor både kommercielle interesser og tekniske løsninger vil være grundlaget for, at etablere et samarbejde.

Der er brug for at du at du etablerer nye kontakter, men også at du udnytter de mange relationer som allerede findes i organisationen og hos bestående kunder og distributører. Du kommer derfor ikke til at operere som en enmandshær – men derimod som en fuldt integreret del af den markedsbearbejdning, som HSA Systems allerede gennemfører i dag.


Teknisk indsigt og erfaring med international markedsudvikling

Du har en alsidig indsigt i relevante produktionsteknologier, som gør at du efter en grundig indføring i HSA Systems unikke løsninger, kan indgå i en relevant dialog med kolleger i branchen.

Lige så vigtigt er det imidlertid, at du ser forretningsdomænet i et overordnet perspektiv og at du er nysgerrig, iderig og opsøgende i din tilgang til at opbygge partnerskaber, der bringer værdi mellem forskellige aktører i markedet.

Du er ikke bange for at sætte barren højt, og du ved at selv de største globale spillere har en interesse i samarbejde, når man som HSA Systems tilbyder et konkurrencedygtigt produktprogram.

Du har en positiv ’can do’ mentalitet, som er opbygget på baggrund af de resultater du allerede har opnået indenfor internationalt salg af tekniske produkter og løsninger, og du ved at kommerciel succes i dette marked kræver initiativ og vedholdende indsats over lang tid.

Har du erfaring med opbygning af det Nordamerikanske marked er det en stor fordel, da udviklingen af dette område allerede er i fuld gang.


Selvstændigt ansvar og organisatorisk opbakning

Du tilbydes her en unik mulighed for at arbejde med rigtig forretningsudvikling, hvor nye stier skal betrædes, og hvor fundamentet for succes er solidt.  

Din indsats har organisationens og ejernes fulde opmærksomhed, og du kan regne med at have den nødvendige opbakning når næste skridt kræver ressourcer i form af udvikling eller logistik. Du kommer til at arbejde sammen med særdeles kompetente kolleger, som har været i branchen i mange år, og med kolleger som tidligere har opnået succes med udvikling af virksomheder til næste niveau.

Lyder dette som næste skridt i din karriere?

Kontakt Jesper Nielsen eller Marie Nørgaard hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense S.Vil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Marie Nørgaard
Kontakt Marie Nørgaard
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: man@peoplelink.dk