NPD-Ingeniør

Træd ind i en rolle, hvor design, teknik og innovation mødes

Forestil dig at træde ind i en rolle, hvor din tekniske faglighed og interesse for skandinavisk design mødes, og samspillet bliver til nye produkter, der anvendes hyppigt i mange hjem i hele Skandinavien og resten af verden.

Se dertil for dig en virksomhed, der værdsætter sine medarbejderne, fordi folk, der har det godt, præsterer godt.

Muligheden findes her, hvor Damixa ønsker at udvide med endnu en ingeniør til sin danske udviklingsafdeling, der udvikler armaturer og brusesystemer med respekt for den skandinaviske designtradition og med afsæt i værdier som kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.


Udvikling af næste generation af danske designprodukter  

Du bliver del af en afdeling, hvor et team af dedikerede ingeniører arbejder med at udvikle lækre og funktionelle produkter til hjemmet, og hvor du har mulighed for at arbejde med hele udviklingsprocessen, samtidig med at du fordyber dig i de dele af processen, hvor du er eksperten.

Du får en bred berøringsflade til store dele af organisationen, og du kommer til at arbejde tværfagligt med kolleger, som har stor erfaring inden for udvikling og produktion af netop armaturer. På tværs af alle afdelinger er slutbrugeren i fokus, og nye veje afsøges løbende for at sikre et attraktivt produktprogram. Du vil komme til at arbejde sammen med internationale leverandører og kolleger med samme ansvar i FM Mattsson Mora Group, der har base i Sverige.

Blandt dine primære arbejdsopgaver kan derfor nævnes:

  • Tæt samarbejde med marketing og product management omkring markeds- og kundeforståelse

  • Konceptudvikling og realisering af produkter med udgangspunkt i dansk designtradition

  • Test og verifikation af mekanik- og designløsninger

  • 3D modellering og 3D print samt andre former for prototype fremstilling

  • Gennemførelse af tryk-, støj- og flowmålinger i testlaboratoriet, samt dokumentation heraf

  • Sparring med kreative kolleger og leverandører om tekniske udfordringer og løsninger

  • Udarbejdelse af teknisk dokumentation og gennemførsel af PPAP


Ingeniør med passion for produkter, teknisk nysgerrighed og en praktisk tilgang til opgaverne

Du har en teknisk baggrund som ingeniør eller teknolog og optimalt et par års erfaring inden for produktudvikling eller konstruktion af højkvalitetsprodukter. Det kan også være, at du er nyuddannet med stor passion og interesse for produktudvikling.

Du nyder at arbejde med tingene i prototypeværkstedet, og du ved, at de bedste løsninger findes i et samspil mellem teoretisk viden, erfaring og praktiske forsøg.   

Din arbejdsstil er præget af, at du gennem en metodisk og vedholdende proces hele tiden søger løsninger på de udfordringer, som produktudvikling i opgavens natur byder på. Du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne projekter og bidrage positivt til andres. Du fungerer godt i et lille, uformelt team med en flad struktur, hvor der er tæt faglig sparring.


Oplev stort ejerskab – og produktstolthed i et innovativt udviklingsteam

Du har her muligheden for at blive del af en virksomhed med en lang tradition inden for udvikling af produkter i dansk design og med flere succeshistorier inden for teknisk nyudvikling. Du får mulighed for at fordybe dig fagligt uden at miste kontakten til det, som produktudvikling handler om – de produkter som findes i dit eget og din nabos badeværelse og køkken.

Ikke mindst bliver du del af et ungt R&D team, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger inden for alle virksomhedens funktioner, der alle brænder for deres produkter og løsninger. Jobbet vil derfor give dig mulighed for at præge og udvikle din stilling, i takt med at din erfaring og faglighed udvikles.

Kontakt Jesper Nielsen eller Kris Mikaelsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense SVVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Kris Mikaelsen
Kontakt Kris Mikaelsen
Mobil: 26216015
E-mail: km@peoplelink.dk