Maskiningeniør eller tekniker

Specialiserede pumpeløsninger til industrien

Brænder du for mekanik? Så vil du elske at sætte dig ind i hvordan gennemprøvede principper, nye materialevalg og produktionsmetoder er nøglen til, at en lille virksomhed på Fyn kan udvikle og producere pumper, som regnes blandt verdens bedste.

Vil du finde det interessant at være del af en organisatorisk udvikling hvor nye kræfter kommer til - og hvor du sammen med næste generation skal finde virksomhedens fremtidige tekniske fundament?   


Alsidigt job i snitfladen mellem teknik, kunder og produktion

Som ingeniør eller tekniker hos Lykkegaard A/S bliver du del af et lille team, som i tæt samarbejde med produktionen udvikler og specificerer unikke pumpeløsninger til en række industrier over hele verden.

Pumperne udvikles og produceres på fabrikken på Fyn, og man har derfor alle kompetencer samlet på et sted.

Kulturen i virksomheden bærer præg af at alle har en vigtig rolle, og rollefordelingen er klar når den tekniske afdeling beregner, konstruerer og produktionsforbereder, mens faglærte håndværkere fremstiller kundespecifikke løsninger i forskellige materialer fra Duplex stål til PE under hensyn til energieffektivitet, holdbarhed og lav TCO.

Projekterne gennemføres altid i et tæt samarbejde med kunderne, som både kan være internationale systemleverandører eller slutbrugere f.eks. indenfor forsyningsbranchen eller aqua kultur.

Du får her mulighed for at blive del af hele processen, fra en specifik forespørgsel - eller måske blot en idé fra en kunde, til den færdige pumpeløsning sættes i drift hos en fiskeopdrætter i Chile eller på et kraftværk i København.


Du har teknik i dit DNA – og orden i penalhuset  

Det ikke et krav, at du har erfaring med beregning og fremstilling af pumper, da der allerede er stor viden i virksomheden. Det er derimod vigtigt at du har en bred teknisk viden og stor interesse for mekaniske konstruktioner i almindelighed. Du har måske en håndværksmæssig baggrund, men det kan også være, at du har opbygget din viden gennem interesse for området.

Som del af en branche, hvor forretningen bygger på den dialog der foregår mellem tekniske folk i hele værdikæden, er det vigtigt, at du trives med at være i tæt dialog med kunder og leverandører, for at løse et problem eller når den optimale løsning skal findes.

Du arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver, og du interesserer dig for de muligheder som IT åbner for at lette og skabe kvalitet i hverdagen. Du er en solid bruger af gængse CAD – og evt. CAM-systemer, og med kontakt til kunder over hele verden er det en forudsætning, at du begår dig på engelsk.


Faglig udvikling i en virksomhed der bygger på kvalitet og bæredygtighed

Du tilbydes en alsidig hverdag, og ikke mindst mulighed for at udvikle dig fagligt i en af de virksomheder, som fortsat udvikler og producerer komplicerede mekaniske løsninger helt fra bunden – i Danmark. Du kan se frem til at arbejde sammen med folk, hvor kvalitet, bæredygtige løsninger og tilfredse kunder prioriteres frem for kortsigtede gevinster, og du vil opleve, at der er respekt omkring virksomhedens kompetencer og løsninger.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FerritslevVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk