Process Safety Engineer

Du gør en forskel for kolleger/naboer og bygger på din specialistrolle

Du faciliterer HAZOP-processen og løser problemer i et tværfagligt samarbejde

Vil du have en nøglerolle i en af Danmarks største energitransformationer? Vil du sammen med otte gode kolleger i HSSE-teamet supportere og samarbejde tværgående i hele virksomheden? Vil du have en hverdag med fagligt komplekse udfordringer i et uformelt miljø? Så har du muligheden her.

Teamet har sammen med deres chef ansvaret for, at de nødvendige tilladelser til drift af raffinaderiet forefindes, at vilkår og lovgivning overholdes, og ikke mindst at kolleger trygt kan udføre deres arbejde. Tryghed for naboerne spiller naturligvis også en afgørende rolle.

Din absolutte hovedopgave er at være facilitator på HAZOPs jf. den løbende 5 års HAZOP-plan, hvor du udbygger dine opgaver i takt med din indsigt og erfaring. Dine arbejdsopgaver er bl.a. at: 

  • Gennemføre analyser og identificere gaps/mangler

  • Udarbejde HAZOP-rapporter

  • Beregne LOPA på højrisikoscenarier

  • Designe tekniske løsninger, der højner sikkerheden, i samarbejde med Process Safety Lead og procesingeniører

Du supporterer desuden driftsorganisationen med risikovurderinger og opdaterer raffinaderiets Sikkerheds-rapport jf. Risikobekendtgørelsen. Din hverdag er en blanding af selvstændige opgaver og samarbejde, da problemløsning ofte foregår tværfagligt. Du planlægger i høj grad selv din arbejdsdag, og du vil opleve en høj fleksibilitet.


Du har et fagligt godt fundament og vil dygtiggøre dig yderligere

Den ideelle kandidat er uddannet kemiingeniør eller tilsvarende og vil gerne dygtiggøre sig indenfor alle aspekter af processikkerhedsarbejdet. Du har allerede relevant erfaring, optimalt fra olie- og gasindustrien, biofuelindustrien, den kemiske procesindustri eller en anden stor, energiforbrugende virksomhed.

Du arbejder løsningsorienteret og er præcis og omhyggelig i dit arbejde, da du ved, hvad der er på spil, ligesom du planlægger og prioriterer med god forståelse for helheden. Du drives af dit naturlige engagement for området og opgaverne samt af relationer til mange forskellige faggrupper. Du kan også lide at formidle din viden med fokus på resultater og samarbejde.

Du får en del myndighedskontakt, hvorfor det er vigtigt med gode skriftlige danskkundskaber, herunder evnen til en hensigtsmæssig skriftlig kommunikation, ligesom du taler og skriver engelsk på højt niveau.


Et kompetent og uformelt arbejdsmiljø, hvor din egen udvikling understøttes

Du får en hverdag med opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse. Du får også ca. 250 dygtige og engagerede kolleger, som giver kompetent sparring, som har stor indsigt i området, og som altid står klar med en hjælpende hånd og godt humør.

Hertil kommer et komplekst anlæg, hvor du kan udbygge din erfaring og viden – og er din ambition at blive Lead Safety Engineer, er det også en mulig udvikling. Det hele forgår i en international organisation med ambitioner om at bidrage til løsning af Danmarks CO2 udfordring og blive verdens første CO2 neutrale raffinaderi.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975. Dine kolleger ser frem til at byde dig velkommen, så send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FredericiaVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk