Production & Master Data Planner

Tæt samarbejde med kundeservice og produktionen

Kan du tænke dig at blive en del af den spændende vækst- og udviklingsrejse hos Troldtekt? Vil du arbejde i en international koncern med lokale rødder? Vil du brug din erfaring til at ’gøre det bedre’? Så har du muligheden her.

Troldtekt har gennemgået en imponerende vækstrejse de seneste 10 år. Virksomhedens fortsatte vækst-ambitioner kræver nu yderligere udbygning af produktionskapaciteten, og der opføres derfor en ny fabrik, som vil øge kapaciteten betragteligt. Denne spændende udvikling betyder nye tiltag og nye kolleger i takt med virksomhedens vækst, og der er nu brug for en ny kollega til planlægningsteamet. Teamet er en del af logistikafdelingen på fabrikken i Troldhede.

Dine 12 kommende kollegaer i logistikafdelingen arbejder indenfor indkøb af råvarer, produktionsplanlægning, master data, samt planlægning og forsendelse af færdigvarer til kunderne.


Du kombinerer de daglige arbejdsopgaver med forbedringstiltag

Du kommer sammen med to kolleger til at planlægge og arbejd med masterdata for både standard- og specialordrer. Ordrerne er af meget forskellig størrelse, og tidshorisonten til levering kan være kort. Du får derfor et tæt samarbejde med dine kolleger i produktion og i kundeservice. Dine daglige opgaver at:

  • Oprette, følge op på og prioritere produktionsordrer efter kundeønsker og produktionsflow

  • Håndtere forespørgsler fra kundeservice i ind- og udland

  • Oprette master data på nye produkter (styklister, router m.v.)

  • Vedligeholde og kvalitetssikre master data på kendte produkter

Uanset opgaver har du blik for at optimere udnyttelse af produktionskapaciteten og kvaliteten i data.

Når du er kommet godt ind i jobbet, bidrager du også naturligt til at hverdagen bliver ’lettere’ for dig og dine kolleger. Det kan f.eks. være med digitale hjælpeværktøjer, nye arbejdsrutiner eller ny brug af kendte funktionaliteter i systemet. Du arbejder primært i Navision.


Erfaring fra produktionsvirksomheder

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det er derimod din erfaring som produktionsplanlægger fra produktionsvirksomheder. Dertil har du erfaring i at arbejde med master data, opsætning af styklister m.m.

Du er kendetegnet ved at arbejde systematisk med disciplin, og du er vant til at arbejde i rutiner. Du skaber overblik og følger opgaver til dørs. Du trives i en supportfunktion med en bred kontaktflade, og du har gode samarbejde evner. Hertil kommer at du er analytisk og har nemt ved at overskue store datamængder.

Har du generelt flair for IT-systemer rettet mod planlægning og kendskab til Navision eller tilsvarende systemer er det en fordel. Du begår dig på dansk og engelsk.


Bliv en del af Troldtekt holdet

Du får muligheden for at arbejde med et stærkt brand og samtidig blive en del af Troldtekt holdet. Der er på fabrikken i Troldhede en helt særlig Troldtekt ånd, der kombinerer ambition, stolthed og godt humør. Du kommer til at spille en central rolle i virksomheden, hvor du har mulighed for at præge udviklingen inden for planlægningsområdet.

Kontakt Lene Mølholm eller Marco Rosenlund Jespersen hos PeopleLink på 6610 2015. Dine kolleger ser frem til at byde dig velkommen, så send os en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.Geografi: Vestjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: TroldhedeVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk

Marco Rosenlund Jespersen
Kontakt Marco Rosenlund Jespersen
Mobil: +45 2627 2173
E-mail: mrj@peoplelink.dk