Sælger!

Du sælger et stærkt koncept til sportsklubber og -foreninger

Synes du, der fortsat er for få klubber og foreninger, der får glæde af Bambusas koncept? Så får du mulighed for at ændre det her! Vi søger en sælger, der kan indgå nye aftaler – så drømme kan blive til virkelighed.


Sælger! Du indgår aftaler med nye kunder og får drømme til at gå i opfyldelse

Som sælger hos Bambusa bliver du en del af en spændende vækstrejse med et stærkt koncept, hvor der hele tiden er nye muligheder for, at sportsklubber og -foreninger kan tjene penge til ex. en holdtur, en træningslejr eller nye redskaber.

Som sælger er din succes at etablere aftaler med nye kunder, og dine arbejdsopgaver er:

  • Du har din egen portefølje af leads, som du systematisk kontakter telefonisk og booker møder med

  • Du afholder salgsmøder online men også fysisk ude hos klubberne

  • Du indgår aftaler, får kontrakten underskrevet og giver afviklingen videre til din kolleger

Er der af og til behov for et aftenmøde, får du det passet ind.

Du sælger de store aftaler som løber over 3 år eller har en større volumen. Du spiller en central rolle i salgsteamet, og får et tæt samarbejde med Customer Service Assistants. Ydermere bliver du del af et hold, der hver dag arbejder tæt sammen, for at få det hele til at lykkes. I inspirerer hinanden til at udvikle salget og virksomheden.


’Hunter’ af natur med indsigt i klub- og foreningslivet?

Brænder du for ideen, har du flair for at opbygge tillid, og forstår du klub- og foreningslivet – så er dit fundament på plads. Har du god energi, og motiveres af at nå dine mål? Har du nye vinkler og ideer til at fremme salget, så er vi helt åbne overfor hvilken branche, du kommer fra. Positive erfaringer fra et ’hunter-job’ er dog en fordel.

Du har et positivt mindset, gå-på-mod og er helt sikkert en holdspiller. Hos Bambusa værdsættes fællesskabet, trivsel og teamet rigtig højt.


Skab resultater sammen med dedikerede kolleger

Du oplever glæden ved at give alle mulighed for at få ’noget ekstra’ med klubholdet eller i foreningen. Hverdagen vil byde på mange aktiviteter, kontakter og fleksibilitet. Gode ansættelsesforhold er en del af pakken.

Du bliver modtaget af et topmotiveret team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du bliver oplært og får mulighed for at blive hørt med dine input og gode ideer. Du er sammen med dine nordiske kolleger 2-3 gang om året, hvor I laver faglige og sociale aktiviteter sammen.

For yderligere information kan du kontakte Lene Mølholm, PeopleLink på 4236 3975 eller adm. direktør Maria Lund Bertelsen, Bambusa på 6013 0643. Dine kolleger venter på dig, så send din motivation for jobbet og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: VejleVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk