Category Manager

Teknisk indkøb til komplekse procesanlæg

Er du en erfaren teknisk indkøber, og motiveres du af at finde de bedste løsninger i samarbejde med de rigtige leverandører – til en konkurrencedygtig pris? Så har du nu en unik mulighed hos en af landets førende leverandør af procesanlæg til fødevareindustrien.


Udvikling af leverandører med fokus på en stabil supply chain  

Som Category Manager får du en nøglerolle i Cabinplants indkøbsafdeling, hvor I sammen har ansvaret for at de rette varer og komponenter er til rådighed for produktionen på Cabinplants fabrikker i Haarby på Sydfyn og Wroclaw i Polen. Du vil arbejde tæt sammen med den tekniske afdeling og produktionen for at identificere behov, specificere krav og evaluere potentielle leverandører. Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Leverandørudvælgelse og udvikling af leverandørbasen

  • Evaluering af leverandører baseret på pris, kvalitet og leveringstid

  • Sparring med salg og teknisk afdeling om løsninger og leverandørvalg

  • Opfølgning på kritiske leverancer og sikring af at aftaler overholdes

  • Deltage i den løbende udvikling af systemer og sikring af at data bruges aktivt i forbindelse med leverandørforhandling

Med reference til Indkøbschefen bliver du en del af en indkøbsafdeling der består af 5 kolleger. Afdelingen er placeret centralt i hovedkontoret i Haarby på Sydfyn, hvor der er mulighed for direkte kontakt med alle interne afdelinger, herunder den tekniske afdeling og produktionen.


Teknisk indsigt og erfaring med indkøb til projekter

Du har erfaring fra en lignende stilling i en projektvirksomhed, hvor indkøb ikke kun drejer sig om at forhandle den laveste pris. Du er vant til at arbejde i snitfladen mellem projektets krav og leverandørernes samlede løsning. Du rater en leverandør ud fra tekniske kompetencer, leveringsevne, logistisk formåen og naturligvis konkurrencedygtig pris.

Du er kendt for at være tydelig og konsekvent, når du indgår rammeaftaler, og du tør sætte trumf på, når en større aftale skal forhandles. Du har en struktureret tilgang og sans for detaljer og optimeringsmuligheder.

Uddannelsesmæssigt har du formentlig en teknisk baggrund som ingeniør eller tekniker – eller du har en kommerciel uddannelse suppleret med stor teknisk indsigt og interesse.

Du har ligeledes flair for at arbejde med IT i en indkøbsfunktion, og det er en fordel, at du har haft berøring med Power BI og Axapta.


Selvstændigt ansvar i en international virksomhed med højt til loftet

Hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen, vil du opleve, at Cabinplant er én af de bedste virksomheder at repræsentere. Organisationen er kendetegnet ved dygtige, engagerede og ambitiøse medarbejdere, der arbejder for et fælles mål. Ambitionerne er høje, men samtidig levner Cabinplants værdier plads til at tænke i langsigtede løsninger. Denne kombination har bragt virksomheden i en position som den foretrukne leverandør blandt kunder – og en foretrukket kunde blandt leverandører.

Du bliver en del af en international organisation, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg og opleve en hverdag der bærer præg af indflydelse og mulighed for en fleksibel arbejdsdag efter behov.

Kontakt Jesper Nielsen eller Marco Rosenlund Jespersen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HaarbyVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Marco Rosenlund Jespersen
Kontakt Marco Rosenlund Jespersen
Mobil: +45 2627 2173
E-mail: mrj@peoplelink.dk