Økonomichef

Udvikling og digitalisering af virksomhedens processer

Forestil dig en dansk designvirksomhed, som udvikler produkter, der pryder en stor del af danske og nordeuropæiske hjem - så ser du en organisation, hvor medarbejderne er stolte, og hvor engagement og commitment præger hverdagen.

Forestil dig en international forsyningskæde og et marked, hvor forbrugernes købsadfærd bliver stadig mere digital, og hvor forskellige markeder har vidt forskellig distribution – så ser du, hvor vigtigt data og digital udvikling er for den fortsatte succes.

Damixas ambition om at berige og nyttiggøre data og den fortsatte udvikling af de digitale processer er derfor i høj grad et strategisk fokusområde med betydning for alle funktioner.


De klassiske økonomidiscipliner – med fokus på udvikling og sparring  

Din reference bliver Damixas danske CEO, og du vil samtidig indgå i Cross Functional Finance Team i FM Mattsson Group, og arbejder tæt sammen med finansfunktioner i moder, søster og datterselskaber.

Som økonomichef har du - ud over den centrale udviklingsopgave inden for effektiv udnyttelse af data og de digitale processer - ansvar for de klassiske økonomifunktioner: forecast og budgetter, måneds- og kvartalsrapporter, årsrapporten samt løbende analyser og sparring med direktionen og de øvrige medlemmer af ledergruppen i Danmark.

Det er i den forbindelse vigtigt at pointere, at økonomifunktionens løbende drift er meget velfungerende med kompetente og erfarne medarbejdere på de væsentlige funktioner inden for både regnskab, løbende rapportering og IT-drift.

Du kan derfor se frem til en hverdag, hvor strategisk og taktisk sparring med forretningen og regnskabsteknisk sparring med dine medarbejdere vil gå hånd i hånd med en specialistfunktion, hvor du bliver Damixas data- og systemekspert, som hele tiden tilstræber at være på forkant med de teknologiske muligheder inden for RPA og AI.


Skarp økonom med passion for data og teknologi

Med medarbejdere, som selvstændigt og ansvarligt varetager den daglige drift - og mere til - er det ikke afgørende, at du har tung ledelseserfaring. Det er langt vigtigere, at du er en skarp økonom, og at du har en udtalt interesse for teknologi og datadrevet forretningsudvikling.

Du har regnskab som fundament for din forretningsforståelse - måske oprindeligt ”optjent” i revisions-branchen, og det er en stor fordel, hvis du også har erfaring med de kritiske forretningselementer i en kompleks grossistforretning, hvor en international supply chain indebærer særlige udfordringer.

Du brænder efter at tage del i udviklingen af hele forretningen, og hvis du allerede har erfaring med at arbejde i en international koncern, ved du, at nogle gode ideer forbliver input til beslutningsgrundlaget for ledelsen på group niveau.

Det er derfor vigtigt, at du har en personlig stil, som er præget af en struktureret og vedholdende arbejdsform, og en evne til at kommunikere klart og overbevisende på baggrund af data.


Stor indflydelse på forretningsmodellen

Du har her muligheden for at blive del af en virksomhed med en lang tradition inden for udvikling af produkter i dansk design, og hvor virksomhedens evne til at finde den rette forretningsmodel har været et afgørende element i den succes, som Damixa oplever disse år.

Du vil få stor indflydelse på det fundament, som kommer til at ligge til grund for den fortsatte udvikling, hvor fortsat fokus på høj kundetilfredshed, produktinnovation og effektive systemer bliver prioriteret højt og med langsigtede investeringer.

Kontakt Jesper Nielsen eller Kris Mikaelsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Kris Mikaelsen
Kontakt Kris Mikaelsen
Mobil: +45 2621 6015
E-mail: km@peoplelink.dk