Driftsleder

Leder for driftsafdeling i grønt forsyningsselskab

Besidder du en solid erfaring inden for forsyningsområdet og har du ledelsesmæssig erfaring, som du nu er klar til at bringe i spil i et forsyningsselskab i kontinuerlig udvikling? Er du klar til at stå i spidsen for spændende projekter, både for vand- og varmeforsyning, og ikke mindst for en veletableret driftsafdeling bestående af kompetente samt motiverede medarbejdere? Så er du måske parat til at tage skridtet som den nye Driftsleder for Odder Forsyningsselskab I/S.


Ledelse af engagerede medarbejder & eksekvering af visionære forsyningsprojekter

Du vil træde ind i en organisation, der har fremsat visioner for de kommende år, som indebærer store anlægsprojekter med fokus på en grøn fremtidssikring af forsyningen af både vand og varme gennem anvendelse af den nyeste teknologi.

Du vil spille en central rolle i eksekveringen af disse projekter, samtidig med at du har det ledelsesmæssige ansvar for 6 medarbejdere i driften.

Dine hovedopgaverne omfatter bl.a.:

  • Ledelse, faglig support og udvikling af driftsafdelingens medarbejdere

  • Overordnet ansvar for driften af produktions- og distributionsanlæg

  • Planlægning og implementering af forebyggende og løbende vedligehold af anlæg

  • Sikre drift, vedligeholdelse og ajourføring af SRO anlæg

  • Projektledelse i forbindelse med anlægsprojekter og udvidelser

  • Kontakt til myndigheder, leverandører, samarbejdspartnere, forbrugere mv.

  • Deltagelse i selskabets ledergruppe

Din arbejdsplads er selskabets adresse i Odder, og du er løbende til stede på de forskellige værker og projekt-sites i Odder og opland.


Praktiskorienteret leder med afsæt i forsyningsbranchen

Vi ser for os en profil med et stort praktisk fokus skabt gennem teknisk uddannelse og erhvervsmæssig erfaring fra forsyningsområdet – ideelt inden for drikkevand. Din uddannelse er formentlig maskinmester, som du har udbygget med hands-on forsyningserfaring, budgettering, økonomistyring samt projektledelse.

Du har allerede ledelsesmæssig erfaring, og har ambitioner om fortsat at dygtiggøre dig som leder. Din ledelsesstil er lyttende og inddragende, samtidig med at du besidder en pragmatisk løsningsorienteret tilgang til både medarbejdere og projekter. Derudover er du som leder synlig, målrettet og beslutningsstærk, og du formår at kommunikere med både interne og eksterne aktører.

Som person er du relationsskabende og trives allerbedst i en flad organisation med en uformel og humoristisk omgangstone.


Central rolle i den grønne omstilling

Du får her muligheden for at bringe dine kompetencer i spil, både ledelsesmæssigt og teknisk, i en virksomhed i kontinuerlig udvikling. Du vil her spille en central rolle i den grønne omstilling, hvor du vil stå i spidsen for flere spændende anlægsprojekter, som med inddragelse af den nyeste teknologi fremtidssikrer forsyningen af vand og varme til forbrugerne.

Kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på telefon 6610 2015, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Hvis du synes, at dette lyder som en spændende mulighed, så grib chancen og send os dit CV og din ansøgning allerede i dag via ’Søg stillingen’. Vi ser frem til at høre fra dig!Geografi: Østjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdderVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk