Process Engineer

Fremstilling af PUR skum

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst produktprogram bestående af puder, madrasser og accessories, som sælges i mere end 90 lande.


Optimering og driftssupport

Det centrale i produkterne er unikke polyuretan skum-kerner, og virksomheden har mange års erfaring med udvikling, produktion og forædling af polyuretan i høj kvalitet. Du får en vigtig rolle i afdelingen, der fremstiller skum-kernerne på et slabstock-anlæg.

Du fordeler din tid mellem udvikling/optimering og support til driften. Du får selvstændigt ansvar for at drive optimeringsprojekter i processer eller recepturer, ligesom du er involveret i at gennemføre ændringer i eller udvikle helt nye skumsystemer. Derudover yder du daglig support på produktionsanlæg, bidrager til problemløsning og yder sparring og træning til operatører.

Dine hovedopgaver omfatter bl.a. at:

  • Drive procesoptimering på produktionsanlæg

  • Identificere og implementere cost-, effektivitets- og kvalitetsforbedringer i produktionsprocesser og skumrecepturer

  • Vedligeholde og udarbejde dokumentation på kemiske formuleringer

  • Introducere og validere nye skumsystemer, drive udskiftning af eksisterende kemikalier eller kvalificering af nye leverandører

  • Løse tekniske udfordringer, foretage fejlfinding og supportere operatører

  • Dataopsamling og -analyse til brug i kontinuerlige forbedringer

Du får en spændende hverdag med mange danske og internationale kolleger og samarbejdspartnere, og du får et tæt samarbejde med fagspecialister og produktfaglige nøglepersoner på tværs i organisationen, især i produktionsteamet, advanced technology, produktudviklingen, kvalitet og compliance samt sourcing. Din arbejdsplads bliver det danske hovedkontor og fabrik i Aarup på Fyn.


Kemiingeniør med erfaring med PUR/polyuretan eller anden polymerkemi

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som kemingeniør eller tilsvarende relevant uddannelse/erfaring fra en kemisk procesindustri. Det er en fordel, hvis du allerede har opbygget erfaring med polyuretan, eller anden polymerkemi, i en industriel produktion. Uanset dit erfaringsniveau og faglige ballast, så lægger vi vægt på, at du er fagligt nysgerrig og brænder for at videreudvikle din specialistviden på området.

I rollen kommer du til at arbejde med komplekse problemstillinger omkring både recepturer og procesanlæg med mange variabler og begrænset standardisering. Derfor er det vigtigt, at du er analytisk stærk og formår at forstå komplekse sammenhænge og ligeledes omsætte data og analyser til praktiske løsninger.

Det er også vigtigt for din succes i rollen, at du er god til at samarbejde og kommunikere med dine kolleger og interessenter i både skrift og tale – og på både dansk og engelsk. Du deler og formidler naturligt din viden om tekniske sammenhænge og løsninger, f.eks. ved at udarbejde rapporter, procedurer og dokumentation, svare på spørgsmål eller præsentere løsninger.


En spændende mulighed i en succesfuld, international koncern

Du får en spændende mulighed for at blive en del af en global, succesfuld virksomhed med en førende position på sit felt og stærke kvalitetsbrands. Koncernen er ambitiøs og kontinuerligt i udvikling, og du bliver en del af et veletableret og professionelt set-up, hvor faglighed, resultater og fokus på den gode arbejdsplads går hånd i hånd.

Du vil få en grundig oplæring i jobbet, og efterhånden som du lærer virksomheden, produkterne og organisationen at kende, vil du få gode rammer for at tage selvstændigt ansvar og for yderligere at udvikle din ekspertise.

Kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på telefon 6610 2015, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Hvis du synes, at dette lyder som en spændende mulighed, så grib chancen og send os dit CV og din ansøgning allerede i dag via ’Søg stillingen’. Vi ser frem til at høre fra dig!Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AarupVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk