Indkøber

til teknologivirksomhed i vækst

Er du klar til at tage en selvstændig rolle i udvikling af indkøbsfunktionen i en veletableret dansk teknologivirksomhed med hovedkontor i Odense?

HSA Systems er en velanset producent af industrielle inkjet-printere, som distribueres over hele verden gennem et internationalt netværk af distributører og integratorer.

Virksomheden står overfor en spændende rejse, hvor HSA Systems med ny direktion, nye moderne faciliteter og et opdateret produktprogram er i fuld gang med at udvikle HSA Systems 2.0 – vil du med på rejsen?


Category management med fokus på udvikling af leverandørforhold, processer og systemer

Du vil med reference til Head of Operations få ansvaret for indkøb af elektroniske komponenter til produktionen, hvor fokus er at sikre en stabil supply chain og på forhandling af attraktive rammevilkår. Samtidig får du en vigtig rolle i forbindelse med indkøb til virksomhedens ret omfattende produktudviklingsaktiviteter. Du kommer derfor til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger i både R&D og produktionen, hvor du vil være det kommercielle bindeled til virksomhedens leverandører.

Du arbejder ud fra HSA Systems’ nye faciliter i Odense, men da virksomheden tillige har en udviklingsafdeling i Aalborg og den primære produktion i Tjekkiet, vil du også komme til at arbejde med indkøbsprojekter, som involverer kolleger, som ikke er på matriklen.

Din primære opgave bliver i samarbejde med tekniske kolleger i indkøbsteamet at planlægge, styre og optimere forholdet mellem varelager, pris for indkøbte komponenter og forsyningssikkerhed for virksomheden. Samtidig bliver en vigtig del af opgaven at sikre valide stamdata i ERP-systemet samt at udvikle procedurer og processer, som gør det muligt at handle på baggrund af data og viden.

Blandt dine primære opgaver kan nævnes:

  • Løbende afstemning af behov og opfølgning på ordrer og leverancer

  • Evaluering og udvikling af samarbejdet med bestående leverandører

  • Opfølgning på og optimering af aftaler med leverandører

  • Identificering og indgåelse af aftaler med nye leverandører

  • Udvikling af procedurer og systemer, som understøtter en datadrevet indkøbsfunktion  


Struktureret og systemstærk indkøber med teknisk forståelse

Du har optimalt allerede erfaring med teknisk indkøb til produktion og ved herfra, hvor vigtigt det er at være blandt nøgleleverandørens foretrukne kunder, når forsyningskæden strammer til. Samtidig sætter du en ære i hele tiden at følge markedet, så HSA Systems ikke bliver leverandørernes cash cow.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være både kommerciel og teknisk – det vigtigste er, at du arbejder systematisk med at udvikle hele forsyningskæden og har fokus på TCO frem for på kortsigtede besparelser.  

Du er vedholdende og struktureret i din opgaveløsning. Du har en naturlig sans for detaljen, men formår samtidig at bevare overblikket i en hverdag med varierende opgaver. Din hverdag vil bestå af opgaver, som veksler mellem tæt dialog med kolleger og eksterne partnere, og opgaver, hvor du som specialist graver dig ned i data for at få det fulde overblik.

Virksomheden opererer internationalt, og det er derfor et krav, at du begår dig ubesværet på engelsk. Da HSA Systems er på en rejse, hvor en øget digitalisering er en del af vejen, vil det være en forudsætning, at du interesserer dig for IT og altid naturligt bruger virksomhedens systemer til at skabe overblik og fælles indsigt.


Personlig og faglige udvikling i en virksomhed, der giver ansvar  

Du har her mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og samtidig dygtiggøre dig yderligere inden for indkøbsdisciplinen. Du vil få et stort selvstændigt ansvar – måske tidligt i karrieren, og samtidig mulighed for sparring både teknisk og forretningsmæssigt. Du vil opleve en kultur, hvor man hjælper hinanden, og hvor det vigtigste er at komme i mål sammen. Lyder dette som det næste skridt på din professionelle rejse?

Kontakt Jesper Nielsen eller Kris Mikaelsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense S.Vil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Kris Mikaelsen
Kontakt Kris Mikaelsen
Mobil: +45 2621 6015
E-mail: km@peoplelink.dk