Spring til indhold

Production Planning Manager

Produktion af designermøbler fra råvare til færdigt produkt

Gelsted

Har du solid erfaring med strategisk produktionsplanlægning og optimering af planlægningsprincipper og -processer i en ordreproducerende virksomhed? Og besidder du samtidig en dybdegående forståelse for de komplekse dynamikker, der kendetegner en fuldt vertikalt integreret forsyningskæde? Så er det måske dig, vi søger hos Carl Hansen & Søn.

Carl Hansen & Søn har i mere end 100 år specialiseret sig i at fremstille og levere enestående møbelhåndværk ud fra designs, som er skabt af nogle af tidens mest anerkendte møbeldesignere. De mange ikoniske designs er en kombination af enkelhed, æstetik og funktion, som bringes til live gennem kompromisløst håndværk og dygtig bearbejdning af de fineste kvalitetsmaterialer. Virksomheden anses i dag som værende en af de største danske producenter af designmøbler – en succes som i de seneste årtier er blevet udbredt til det globale marked.

Ansvar for udvikling og optimering af planlægningsfunktionen

I din rolle som Planning Manager hos Carl Hansen & Søn vil du have ansvaret for produktionsplanlægning på møbelfabrikken i Gelsted. Dette indebærer blandt andet formulering og implementering af planlægningskoncepter og -principper med henblik på at optimere kapacitets- og ressourceudnyttelse, lagerbeholdning, -værdi samt vareflowet i hele kædens processer.

Forsyningskæden hos Carl Hansen & Søn involverer mange vigtige interne interessenter, og derfor vil en af dine centrale opgaver være at sikre effektiv facilitering af samarbejdet og tæt dialog med de øvrige afdelinger og interessenter i organisationen for at sikre en optimal produktionsplanlægning.

Du bliver leder for et planlægningsteam på 6 planlæggere, som varetager den praktiske planlægning i de enkelte produktionsafsnit i tæt samarbejde med produktionen. Her vil der være en tæt sparring i de daglige opgaver på detailniveau og en fælles opgave i at bidrage til at udvikle og optimere koncepter og værktøjer til den løbende forbedring af produktionsflow, arbejdsgange og processer.

Dine vigtigste opgaver omfatter blandt andet:

  • Overvåge og optimere produktionsplanlægning/planlægningsværktøjer for at sikre optimal udnyttelse af ressourcer og kapacitet
  • Sikre en effektiv forsyningskæde ved at koordinere og sikre et tæt samarbejde med de andre afdelinger
  • Udvikle og implementere planlægningskoncepter og -processer for at forbedre produktiviteten og opnå høj kvalitet i alle produktionsstadier
  • Sikre, at brugen af stamdata og D365 understøtter den daglige planlægning og de anvendte koncepter

Du refererer ind til virksomhedens COO. Din dagligdag er på fabrikken og hovedkontoret i Gelsted.

Erfaring med udvikling og optimering af produktionsplanlægning

Du har en relevant uddannelse som f.eks. produktionsingeniør, kandidat eller HD med fokus på planlægning eller supply chain. Du har allerede opbygget erfaring i en lignende stilling som Planning Manager eller Master Planner, hvor du succesfuldt har udviklet og optimeret en planlægningsfunktion i en produktionsvirksomhed med et lignende setup.

Du har solid forståelse for produktionsplanlægningsværktøjer og -teknikker, og så er du velbevandret i ERP-systemer, gerne Dynamics AX/365. Dine fremragende kommunikations- og samarbejdsevner sikrer, at du kan facilitere et effektivt samarbejde med tværfaglige teams og interessenter. Og så har du en evne til at finde løsninger og udtænke koncepter ud fra en logisk og systematisk tilgang.

Sidst, men ikke mindst søges en profil, der kan indgå i en travl og dynamisk hverdag, hvor udviklingen sker, imens der driftes. Det betyder, at du skal kunne bevare overblikket og evne at prioritere opgaver og projekter på både operationelt, taktisk og strategisk niveau.

Sæt dit præg på en spændende rolle i en international virksomhed

Du bliver en del af en international virksomhed med en spændende portefølje af ikoniske designs, som sælges i hele verden. Du vil opleve en virksomhed, som på trods af at have opnået en anseelig størrelse, fortsat har en flad struktur og en udtalt evne til at træffe beslutninger og sætte initiativer i gang.

Lyder dette som dit næste job, så kontakt PeopleLinks konsulent Mikkel Nielsen på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

Læs mere om Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn er en familieejet dansk virksomhed som i årenes løb har fastholdt sit store fokus på at bevare danske designklassikere og samtidig udvide sortimentet i samarbejde med indflydelsesrige, nye designere. Carl Hansen & Søn har et mål om at samle de bedste og mest ikoniske, moderne møbeldesign under ét tag. Møblerne produceres på virksomhedens fabrik i Gelsted på Fyn. Carl Hansen & Søn har fastholdt et stærkt fokus på håndværksmæssig kvalitet, dansk design og produktion – og det globale marked for designmøbler har kvitteret med en stærk efterspørgsel, som har medført kraftig vækst. Læs mere på www.carlhansen.com