Head of Marketing - Nordic

En samlet marketingindsats på tværs af lande og kanaler

Vil du være med til at styrke den imponerende markedsposition som TEMPUR allerede har i Norden? I Danmark, Norge, Sverige og Finland har de lokale organisationer allerede skabt en solid præference for TEMPURs unikke produkter. En koordineret indsats samt et øget fokus på best practice på tværs af kanaler og lande vil gøre indsatsen endnu mere slagkraftig. De nordiske markedsorganisationer er derfor blevet samlet under en fælles ledelse.


Ansvar for at udvikle organisationen, fælles nordisk strategi- og budgeteksekvering

Din vigtigste opgave er at skabe en koordineret marketingindsats på tværs af de nordiske lande. Dette indebærer ikke én til én udrulning af den danske model til de øvrige nordiske lande – tværtimod har organisationerne i nabolandene opnået imponerende resultater gennem forskellige kanalstrategier og kommunikation til markederne.

Det bliver derfor afgørende for din succes, at du finder de håndtag, som skaber den bedste udnyttelse af kompetencer og ideer i organisationen, en optimalt brug af et betydeligt fælles budget og ikke mindst værdien i et af nordens stærkeste forbrugerbrands.

Du bliver ansvarlig for marketingorganisationen i alle fire lande – i alt 11 kompetente medarbejdere og ledere, det samlede budget herunder udrulning af fælles medieaftaler - samt ikke mindst at fastlægge og eksekvere en fælles nordisk strategi. Et arbejde som kommer til at foregå i tæt samarbejde med afdelingerne, den nordiske direktør og den internationale marketingafdeling i London.

Der er tale om et strategisk job i en organisation, der har skabt en af de største markedssucceser - ved at alle, også medarbejdere i strategiske positioner, agerer taktisk og operationelt i den daglige eksekvering.

Det er derfor naturligt at du selv deltager aktivt i idé og konceptskabelsen, forhandlinger med nøgleleverandører og ikke mindst i udvælgelse og udvikling af den samlede organisation.  


Erfaring med markedsføring af high-end forbrugerprodukter i Norden

Du har sikkert allerede ansvar for markedsføring af brandede forbrugerprodukter til bevidste forbrugere som orienterer sig og handler via forskellige kanaler. Du har erfaring med omnichannel markedsføring, og den konstante bevægelse i forbrugernes købsrejse, og du har oplevet at forskellene mellem selv de nordiske lande kan være stor.

Det er afgørende, at du forstår mekanismerne når den samlede marketingindsats skal tage højde for forskellige interesser der ligger i en multikanal distribution, som både dækker egne brand stores, whole sellers og en væsentlig e-commerce forretning.

Med ansvar for en organisation med meget kompetente medarbejdere er det en forudsætning, at du tidligere har ledet en afdeling af specialister - men dette kan godt være det første job, hvor du tager det fulde ansvar. Du er vant til at arbejde med budgetter af en betydelig størrelse og du trives med at få mest ud af det samarbejde, som du har med dygtige bureauer – både de kreative og bureauerne på mediesiden.

Du er idérig og har en smittende begejstring når du skal sælge dine budskaber til organisationen. Som del af en stor international koncern er det en forudsætning, at du begår dig ubesværet på engelsk både på skift og i den daglige dialog med kunder og kolleger.


Internationalt job med selvstændigt ansvar og et super brand i ryggen

Du tilbydes et rigtig spændende job, hvor du får frihed til at bygge videre på en fantastisk succeshistorie. Du får din forankring i den danske organisation, og samtidig mulighed for at lære af hvordan andre lande har skabt en lige så stærk position gennem deres måde at eksekvere den overordnede strategi.

Du kan se frem til en hverdag med godt kollegaskab lokalt såvel som internationalt, en dynamisk og resultatorienteret stemning. Alle løfter i flok, er i øjenhøjde og der er en udpræget korpsånd og gejst – og ikke mindst en stærk fælles passion for TEMPURs vision ”Improving the sleep for more people every night all around the world”.

Kontakt Jesper Nielsen eller Mikkel Nielsen på tlf. 6610 2015 for yderligere oplysninger eller søg stillingen i dag via 'Søg stillingen'. Vi indkalder løbende til samtale, og vi ansætter, når vi har den rette kandidat.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense / hybridVil du vide mere?

Mikkel Nielsen
Kontakt Mikkel Nielsen
Mobil: +45 40 31 81 13
E-mail: mn@peoplelink.dk

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk