QEHS Manager

Nøglerolle i en markedsledende fødevarevirksomhed

Har du lyst til at præge kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed i en virksomhed, hvor disse områder er af høj prioritet? Og kan du motivere, lede og udvikle et dedikeret team af medarbejdere, som alle arbejder for at opretholde høje standarder for produkternes kvalitet og miljøvenlige produktionsprocesser? Så har du nu muligheden hos Rynkeby Foods.


Skab resultater gennem proaktiv ledelse og teknisk ekspertise

Rynkeby søger en erfaren QEHS Manager til at sikre og opretholde høje standarder inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed. Som markedsledende fødevarevirksomhed og med en årlig produktion på omkring 115 millioner liter juice er det afgørende med fokus på produktkvalitet og bæredygtighed samt sikre og sunde arbejdsmiljøer for alle medarbejderne i produktionen.

I en nyoprettet stilling får du det overordnede ansvar for afdelingen og ikke mindst at motivere, lede og udvikle et dedikeret team på otte medarbejdere. Teamet er sammensat af en kvalitetsassistent, en kvalitetsingeniør, en miljø- og kvalitetskoordinator, fire medarbejdere på laboratoriet og en ny Sikkerhedsleder.

Teamets opgaver spænder derfor bredt, og inkluderer audits og certificeringer (IFS, ISO14001, EMAS), hygiejnekrav, overholdelse af produktlovgivning, godkendelse af labels, reklamationshåndtering, det fysiske arbejdsmiljø og sikkerhed. Hertil prioriterer du ressourcerne i afdelingen, og delegerer medarbejdernes tid og kompetencer til de rette fokusområder.

Du leder ligeledes lede HACCP-teamet og har ansvaret for risikovurderinger af råvarer, produktion og emballage samt udvikling, implementering og vedligeholdelse af kvalitetssystemer, politikker og procedurer for at overholde lovgivningsmæssige krav og branchestandarder.

Med reference til fabriksdirektøren arbejder du sammen med resten af Supply Chain ledergruppen om at skabe gode fælles løsninger for produktionen. Du holder ledelsen opdateret på den fødevaresikkerhedsmæssige status via en kvalitetsstyregruppe.


Stærk leder med FMCG-erfaring

Du er en erfaren leder med en solid baggrund inden for fødevaresikkerhed og -kvalitet, og du er i stand til at håndtere mere komplekse tekniske fødevareproblematikker, som kan være forbundet med levering af et slutprodukt direkte til forbrugeren. Du har erfaring med HACCP og internationale fødevarestandarder.

Du har gerne allerede stiftet bekendtskab med arbejdsmiljø og sikkerhed. Alternativt er du som minimum nysgerrig på området, og kan agere som sparringspartner hertil med din Sikkerhedsleder.

Dine stærke lederevner kombineret med din proaktive tilgang, din evne til at skabe overblik og stærke kommunikationsevner er vigtige for at motivere og udvikle dit team af erfarne medarbejdere. Ligesom du er løsningsorienteret og serviceminded i din relation til autoriteter, kunder, leverandører såvel som til dine kolleger.

Som nøgleperson i den eneste danske EMAS-certificeret fødevarevirksomhed skal du være ambitiøs og klar på at påtage dig ansvaret for fødevaresikkerhed, kvalitet og compliance. Virksomheden er ambitiøs på disse områder, og har samtidig en stærk ESG-agenda.


Faglig sparring, personlig udvikling og socialt ansvar

Her bliver du en del af en velrenommeret virksomhed, og du spiller en central rolle i at påvirke og forbedre virksomhedens arbejde med kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed gennem ledelse af et dedikeret team. Du får mulighed for faglig og personlig udvikling i et dynamisk og samarbejdsorienteret miljø.

Rynkeby Foods er en ansvarlig virksomhed, der stiller store krav til kvalitet og fødevaresikkerhed, såvel når det gælder produkter som kundeservice og interne processer. Social ansvarlighed tages alvorligt bl.a. med et stærkt engagement i Team Rynkeby, som er med til at støtte børn med kritiske sygdomme. Desuden tror Rynkeby Foods på, at medarbejdernes sundhed er af stor betydning for trivsel, arbejdsglæde og velvære. Derfor tilbydes du bl.a. sund kantinemad, morgengymnastik og træningsmuligheder. Desuden tilbydes du pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring

Kontakt Lene Høgh Mølholm på 4236 3975 eller Rebekka Platz på 2095 8207 hos PeopleLink for yderligere oplysninger eller upload dit CV via 'Søg stillingen'.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: RingeVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk

Rebekka Platz
Kontakt Rebekka Platz
Mobil: +45 2095 8207
E-mail: rp@peoplelink.dk