Marketingansvarlig

Branding • Events • Kommunikation

Branding Events • Komm

Drømmer du om at arbejde med den brede marketingpalette med både branding af serviceydelser og eventplanlægning? Og kan du se dig selv som en del af et af de største og mest anerkendte advokatfirmaer i Syddanmark? Så er det måske dig, vi leder efter.


Du eksekverer og videreudvikler marketing-årshjulet og brandidentiteten

Du får fra dag ét ansvar for den fulde marketingpalette og det samlede marketingbudget hos Andersen Partners. Med afsæt i virksomhedens DNA bliver det din hovedopgave at styre og eksekvere marketing-årshjulet. Sideløbende udvikler du nye aktiviteter, der styrker Andersen Partners brandidentitet blandt nuværende og potentielle klienter og medarbejdere.

Ambitionerne er høje, og med udgangspunkt i virksomhedens identitet, værdier og designmanual bliver dine primære opgaver at:

  • Tage ansvar for og gennemføre al online kommunikation

  • Planlægge og gennemføre events fra A-Z, f.eks. gå hjem-møder, jobmesser og konferencer

  • Styrke og udvikle Andersen Partners employer brand i samarbejde med HR

  • Håndtere eksempelvis merchandise og sponsorater

Du får også ansvar for virksomhedens billeddatabase, og du finder det naturligt selv at være hands-on i indholdsproduktionen og det grafiske layout.

Du har en studerende til din hjælp, og du samarbejder med forskellige bureauer afhængigt af opgaven. Internt arbejder du især tæt sammen med én partner og HR, og du får mange forskellige snitflader i dagligdagen.


Erfaren marketeer med strategisk tæft og drive

Det vigtigste er, at du har din marketing-værktøjskasse på plads, og at du har flere års konkret erfaring fra en stilling, hvor du selvstændigt har dækket et bredt spektrum af marketing- og kommunikationsopgaver. Du har formentlig også en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for marketing eller kommunikation.

Det er afgørende for din succes i rollen, at du er selvkørende med et højt drive og er passioneret, samtidig med at du kender værdien af at arbejde inden for rammerne af en designmanual og en brandidentitet. Du kombinerer evnen til at arbejde strategisk med et sikkert blik for det visuelle og den sidste detalje, der gør forskellen for helhedsindtrykket.

Du er hjemmevant i en rolle, der kræver koordinering og prioritering af leverancer og deadlines. Du jonglerer derfor ubesværet med dine forskelligartede opgaver på tværs af faglige discipliner og kanaler.


Ambition om at være advokatbranchens bedste arbejdsplads

Du kan se frem til at træde ind i en rolle med høj selvstændighed og endda meget stor indflydelse på både stort og småt. Virksomheden investerer i de rigtige løsninger og de rigtige samarbejdspartnere, når projekter eller delopgaver lægges ud af huset.

I din hverdag vil du opleve et miljø med energi, fleksibilitet, ambition og dygtige kolleger. Virksomheden prioriterer et inspirerende fagligt miljø samt et godt arbejdsliv, hvilket bl.a. betyder meget attraktive arbejdsomgivelser og løbende sociale og faglige arrangementer.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via 'Søg stillingen' hurtigst muligt.

unikationGeografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: KoldingVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk