Head of Sales

Udvikling af international salgsorganisation

Kan du sætte retning for et internationalt salgsteam, der gennem et net af forhandlere og med en stærk supply- og produktorganisation i ryggen har skabt ID Identitys position som en af Nordeuropas absolut stærkeste leverandører af profilbeklædning?

Konceptsalg via 3.000 forhandlere i Europa  

Med reference til virksomhedens CEO og som en del af den øverste ledelse bliver du leder af den eksterne salgsstyrke bestående af 13 sælgere og indirekte leder for den interne salgsafdeling. Dit primære ansvar er at sætte den kommercielle retning for de aktiviteter, der dækker virksomhedens hovedforretning – salg af profilbeklædning via forhandlere på en række europæiske markeder.

ID Identity er kendetegnet ved en effektiv supply chain, dag til dag levering af et bredt standardsortiment og ikke mindst et dybt commitment til virksomhedens produktansvarlighed og er netop derfor en anerkendt leverandør for både forhandlere og slutbrugere.

Du bliver ikke del af en organisation, som forfølger kortsigtede mål, men derimod en organisation, hvor ordentlighed og langsigtede løsninger også fremover skal sikre, at virksomheden er kundernes foretrukne leverandør. Det kan være en vanskelig udfordring for den enkelte sælger at repræsentere denne position i et konkurrencepræget marked, og det er her, du får din vigtigste opgave.

Du skal i tæt samarbejde med dine kolleger i ledelsen sørge for, at ID Identitys unikke selling points står krystalklare, og du skal være der for dine folk i felten, når forhandlinger spidser til, eller når kunderne udfordrer den kanalstrategi, som du sammen med lederteamet har valgt. Du får med andre ord en nøglerolle i både udvikling og eksekvering af den kommercielle strategi.

Med en omsætning tæt på ½ mia. DKK er der tale om et stort ansvar. Du er imidlertid ikke alene, da du har mulighed for tæt sparring med erfarne kolleger i salgsledelsen, som har ansvar for marketing og andre segmenter.
 

Erfaring med international salgsledelse gennem forhandlere eller partnere

ID Identity søger en ambitiøs og dygtig Head of Sales med indgående kendskab til internationalt konceptsalg. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med et lige så stort kommercielt og ledelsesmæssigt ansvar, eller at du har erfaring fra branchen.

Det vigtige er, at du kan identificere virksomhedens bærende konkurrencefordele, og at du kan udvikle og formidle den salgsstrategi, som skal understøtte sælgernes arbejde hos kunderne. Du ser virksomhedens stærke operationsorganisation som et afgørende aktiv og marketingafdelingen som din wingman i kampen om kundernes loyalitet.

Du er åben, lyttende og teamorienteret, og du ved, at de mest tillidsfulde kunderelationer tager tid at opbygge og sommetider kræver, at man udfordrer balancen i samarbejdet gennem konstruktivt med- og modspil.

Du er en moderne salgsleder, som sætter en ære i at kunne dine tal, og som altid foretrækker at bruge virksomhedens systemer og data til at skabe overblik for dig selv og for dine kolleger. Med en organisation, som tæller flere nationaliteter og store muligheder for vækst på de nære europæiske markeder, er det vigtigt, at du ser dig selv som en international købmand, og at du begår dig professionelt på engelsk og gerne tysk.


Nøglerolle i udvikling af en stærk virksomhed

Du har her mulighed for at få et stort salgsansvar i en organisation, hvor langsigtede beslutninger og fokus på compliance og produktansvarlighed ikke blev opfundet i går, men har været grundlaget for forretningen gennem årtier.

Virksomheden er meget solid, og der er en kultur præget af stor loyalitet overfor den overordnede strategi og en stærk tro på, at alle funktioner er vigtige for at skabe langsigtet vækst.

Du får stor indflydelse på virksomhedens udvikling og vil som del af en professionel virksomhedsledelse samtidig styrke dine egne kompetencer med ledelse og strategieksekvering som omdrejningspunkt for dit virke.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Midtjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HolstebroVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk