Spring til indhold

Teknisk Konsulent

Løsninger til den metalbearbejdende industri

Fredericia

Teknisk rådgivning og salg af løsninger

Fortiva Danmark A/S er leverandør af et af de største sortimenter af værktøj inden for boring, drejning, fræsning, afkortning og fastspænding af metal. Virksomheden leverer produkter og løsninger til et bredt udvalg af brancher i den metalbearbejdende industri, og har fokus på at gøre en forskel for kunderne ved at rådgive og sammensætte løsninger, der bidrager til optimering af processer og produktivitet.

Som Teknisk Konsulent bliver du en del af en teknisk salgsorganisation på 8 kolleger, der dækker det danske marked. Du får primært fokus på løsninger, der omfatter værktøjer til afkortning af jern, stål og metaller i distriktet Midt- og Nordjylland. Dine primære ansvarsområder er:

  • Teknisk rådgivning og salg af løsninger primært inden for afkortning til kunder og kundeemner i distriktet

  • Drive salgsfasen fra A-Z, inkl. mødeplanlægning, kundebesøg, prisberegninger, tilbudsgivning, gennemførelse af tests og opfølgning

Du kommer i starten til at supplere de eksisterende indsatser, mens du bearbejder kundeemner i distriktet og gradvist opbygger din kundeportefølje – i begge tilfælde i dialog med kundens teknikere omkring skræddersyede tekniske løsninger.

Du bliver en del af det danske hovedkontor i Fredericia, men du arbejder primært ud fra hjemmekontor og bruger størstedelen af tiden ude hos kunderne. Derfor er din bopæl ideelt centralt i forhold til distriktet.

Specialistviden inden for afkortning af jern, stål og metaller

Du har formentlig en baggrund som maskinarbejder, værktøjsmager eller lignende, som du måske har suppleret med en uddannelse på teknikerniveau. Vi forestiller os, at du har opbygget erfaring i metal-industrien, f.eks. fra en service- eller vedligeholdelsesafdeling – eller som operatør, reparatør eller tekniker.

Det vigtigste er, at du har en dyb forståelse for og erfaring med metalbearbejdning, og at du kan omsætte behov til skræddersyede, værdiskabende løsninger. Du har ideelt specialiseret dig inden for afkortning, eller alternativt ligger din specialistviden inden for skærende værktøj generelt kombineret med en særlig interesse for afkortning. Uanset din baggrund vil der blive sørget for en grundig introduktion og oplæring i både produkter, teknologi og kunder.

Du ved allerede, at du trives med at have en bred kontaktflade i dagligdagen og selvstændigt at opsøge nye kontakter. Det er vigtigt for din succes i rollen, at du er en energisk selvstarter, samt at du er vant til at arbejde selvstændigt og selv at planlægge din hverdag. Derfor er struktur og overblik af stor betydning.

Lige så vigtigt er det, at du er tillidsvækkende, åben og lyttende, samt at du kan formidle muligheder og ideer til dine omgivelser. Vedholdenhed og viljen til at lykkes er en naturlig del af din DNA.

Stor frihed under ansvar i en markedsledende koncern

Du bliver en del af en af de markedsledende virksomheder inden for sit felt. Du får et godt kollegialt fællesskab med i alt 12 kolleger i Danmark, som alle brænder for at gøre en forskel for kunderne via faglig ekspertise, troværdig rådgivning og værdiskabende tekniske løsninger. I din rolle som Teknisk Konsulent får du et selvstændigt ansvarsområde, som du driver med stor frihed under ansvar, og du får muligheden for at forme og udvikle din egen succes.

Brænder du for at bringe din tekniske viden i spil i en rolle, hvor du skaber værdi hos kunderne, så er dette den helt rigtige mulighed.

Kontakt Nancy Lohmann eller Marco Rosenlund Jespersen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Marco Rosenlund Jespersen
+45 2627 2173
mrj@peoplelink.dk

Læs mere om Fortiva Danmark A/S

Fortiva Danmark A/S er leverandør af et af de største sortimenter af værktøj inden for boring, drejning, fræsning, fastspænding og afkortning af metal. Virksomheden leverer sine produkter og løsninger til et bredt udvalg af brancher i den spåntagende industri, og har fokus på at gøre en forskel for kunderne ved at rådgive og sammensætte løsninger, der bidrager til optimering af processer og produktivitet. Virksomheden er velkonsolideret og profitabel, og ambitionen er fortsat vækst. Læs mere på www.fortiva.dk