Leder - kvalitet og produktudvikling

Fra råvare til færdigt produkt • Fødevarestandarder

Vil du sætte din viden og erfaring i spil i en delvist automatiseret produktion fra råvare til færdigt produkt? Drømmer du om en hverdag med faglige udforinger, en selvstændig rolle og tætte kolleger? Vil du se frem til at have ansvar og en lederrolle, hvor du i lige så høj grad er kollega som leder?
 

360-grader ansvar for kvalitet i et samarbejdende miljø og blik for produktudvikling

Den absolut største råvare i produktet ’Oliver Twist’ er tobaksblade. Produktionen blev startet som en ren håndværksproduktion, hvor bladene blev rullet manuelt, og i dag er produktionen støttet af forskellige delvist automatiske processer.

Kvalitetsprocessen starter helt ude hos leverandørerne og slutter efter endelig godkendelse af det færdige produkt. Undervejs skal der tages prøver af produktkvaliteten, arbejdes med kvalitetsprocesserne i produktionen, udfærdiges dokumentation m.v. Du og din medarbejder, der er laboratorietekniker, kommer derfor hele vejen rundt i kvalitetsarbejdet. Arbejdet foregår i henhold til HACCP og speciallovgivning for branchen. Du kombinerer kvalitetsarbejdet med udvikling af nye produktvarianter.

Dine hovedopgaver er at:

  • Være sparringspartner for din medarbejder og understøtte udvikling og trivsel

  • Oprette, implementere og kontinuerligt ajourføre det interne kvalitetsstyringssystem og analyseprogram

  • Opretholde og kontinuerligt ajourføre produktopskrifter

  • Produktudvikle - primært tilpasse eksisterende halv- og helfabrikata f.eks. smagsvarianter

  • Sikre overholdelse af myndighedernes krav til virksomhedens produkter.

Du får budgetansvar og er aktiv med indkøb af råvarer samt aroma- og hjælpestoffer. Du følger derfor udviklingen på markedet, ligesom du holder dig ajour med lovgivning både i Danmark og internationalt.

Du får en bred samarbejdsflade, og en del af din dag er naturligt i produktionen. Du indgår tillige i arbejdet med kolleger inden for Swedish Match’s kvalitetsorganisation i forhold til at udvikle og implementere koncernstandarder, ligesom det er dig, der har kontakt til myndigheder og leverandører.
 

Relevant erfaring og god selvledelse

Du har stor faglig interesse og erfaring med kvalitetsarbejde, og det pirrer dig at skulle arbejde med et produkt, hvor råvaren og håndteringen har stor og afgørende betydning. Du har formentlig en baggrund som f.eks. kemiingeniør, fødevareteknolog eller professionsbachelor i biomedicinsk laboratorieanalyse. Det vigtigste er dog, at du har en bred erfaring med kvalitetsarbejde i forbindelse med produktion af fødevarer, nydelsesmidler eller farma-produkter. Har du også erfaring med produktudvikling og samarbejde, når det kommer til udvikling i produktionen, er det en klar fordel.

Du trives med at tage ansvar for den samlede kvalitetsproces og de mange samarbejdsflader, det giver. Du er derfor åben og samarbejdsorienteret, samtidig med at du kan holde fast, når det er nødvendigt. Du har et godt overblik og arbejder naturligt med systematik og grundighed.
 

Solidt nichebrand, stor medindflydelse og et godt arbejdsmiljø

Du får muligheden for at arbejde med et solidt nichebrand i en velkonsolideret virksomhed, hvor der er interesse i og investeringsvilje til at udnytte markedspotentialet. Hertil kommer en flad organisation, hvor du vil opleve et professionelt, åbent og ”ligetil” samarbejde både internt og eksternt. Med reference til direktøren får du stor medindflydelse og kompetente kolleger lokalt og internationalt. Med fokus på fælles mål kan du se frem til et udfordrende arbejdsliv, der giver dig mulighed for at sætte din faglighed i spil i et godt arbejdsmiljø, der går op med et aktivt privatliv. Du arbejder på fabrikken i Odense.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 4236 3975 for yderligere oplysninger, eller send os din korte ansøgning og dit CV via 'Søg stillingen'.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk