Spring til indhold

Forsyningschef

Leder for driftsafdelingen i et ambitiøst fjernvarmeselskab

Svendborg

Vil du være med til at sikre fremtidens varmeforsyning i Svendborg? Har du en baggrund som maskinmester eller ingeniør og erfaring med ledelse af teknisk personale? Så er dette måske jobbet for dig.

En central rolle som ansvarlig for produktion og levering af fjernvarme

Som forsyningschef i Svendborg Fjernvarme får du ansvaret for at optimere produktionen og leveringen af fjernvarme til selskabets mange kunder. Du vil spille en central rolle i den grønne omstilling, hvor løbende investeringer i ny teknologi, modernisering og effektivisering er med til at sikre stabil, prisvenlig og miljøvenlig fjernvarme.

En af de vigtigste opgaver som forsyningschef er ledelsen og udviklingen af en veletableret forsyningsafdeling, bestående af 7 tekniske medarbejdere. Andre hovedopgaver omfatter blandt andet:

  • Overordnet ansvar for driften af produktions- og distributionsanlæg

  • Planlægning og implementering af forebyggende og løbende vedligehold af anlæg

  • Sikring af drift, planlægning af aktiviteter og ajourføring af dokumentation

  • Deltagelse og eksekvering i forbindelse med anlægsprojekter og udvidelser

  • Kontakt til myndigheder, leverandører, samarbejdspartnere, forbrugere m.v.

  • Deltagelse i selskabets ledergruppe

Din faste arbejdsplads er på selskabets adresse på Bagergade i Svendborg, men du vil også have løbende opgaver på Svendborg Fjernvarmes andre produktions- og projektsites i området.

Erfaren personaleleder med teknisk baggrund

Du har en teknisk uddannelse som maskinmester eller ingeniør og har opbygget erfaring inden for drift og vedligehold af tekniske anlæg, hvilket har givet dig et solidt kendskab til SCADA-systemer og administrative processer. Erfaring fra energibranchen er en fordel, men ikke afgørende.

Rollen som leder er bestemt ikke fremmed for dig, og du mestrer at balancere mellem at være faglig sparringspartner i de daglige arbejdsopgaver og personaleleder med fokus på at motivere og kontinuerligt udvikle dine medarbejdere og dit team.

Du trives i en alsidig hverdag, hvor administrative opgaver som planlægning, koordinering og opfølgning kombineres med møder med leverandører, samarbejdspartnere og kunder. Du anvender dagligt de gængse MS Office-programmer, og har du erfaring med brugen af ERP-systemer, vil dette være en fordel. Der lægges desuden vægt på din evne til at planlægge, håndtere økonomi og lede projekter.

En dynamisk og nærværende organisation på vej mod en grønnere fremtid

Jobbet giver dig mulighed for at være en del af en dynamisk virksomhed med ambitiøse projekter, der samtidig formår at fastholde en nærværende kultur med fokus på fællesskab. Du vil her kunne udfordre og udvikle dig selv fagligt såvel som personligt - både på det tekniske og det ledelsesmæssige område - og samtidig være med til at sætte skub i den grønne omstilling.

Lyder dette som dit næste job, så kontakt Mikkel Nielsen hos PeopleLink på 4031 8113 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via 'Søg stillingen' hurtigst muligt.

lingen i et ambitiøst fjernvarmeselskabelingen i et ambitiøst fjernvarmeselskabLeder for driftsafdelingen i et ambitiøst fjernvarmeselskab

Læs mere om Svendborg Fjernvarme

Svendborg Fjernvarme leverer fjernvarme til store dele af det centrale og vestlige Svendborg. Fjernvarmeforsyningen dækkes af forskellige varmekilder, hvoraf 50 % kommer fra varmepumper. Det resterende er fra naturgas, biobrændsel eller el. Fjernvarmebranchen er i hastig udvikling, hvor den grønne omstilling er i højsædet. Derfor har Svendborg Fjernvarme store ambitiøse projekter, både igangværende og på tegnebrættet. Geografisk er organisationen placeret i Svendborg, hvor 14 kompetente medarbejdere holder til. Kulturen på stedet er kendetegnet ved høje ambitioner og et nærværende kollegaskab. Læs mere på www.svendborgfjernvarme.dk